NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Top Stories από το Διαδίκτυο
ανάγνωση

4 συμβουλές καριέρας για να πετύχετε μέσα στο 2018!

4 συμβουλές καριέρας για να πετύχετε μέσα στο 2018!

#1 Ξεκινήστε το πρωινό σας όπως ο Barack Obama και ο Richard Branson.

Δεν είναι ότι το πιο διασκεδαστικό να ξυπνάει κανείς νωρίτερα από την ώρα που πρέπει να ξυπνήσει. Αλλά οι πιο πετυχημένοι άνθρωποι στον κόσμο αυτό κάνουν. Ο Obama κοιμάται μονάχα 5 ώρες και ο Branson ξυπνάει στις 5 π.μ.. Είναι σημαντικό να υπάρχει πειθαρχία, αρχής γενομένης από το πρωινό ξύπνημα.

#2 Βρείτε μια παράλληλη ασχολία.

Σίγουρα, το να ξαπλώσετε στον καναπέ μετά από μια δύσκολη ημέρα είναι κάτι το πολύ ευχάριστο. Αλλά αν μπορούσατε να βγάλετε ακόμα περισσότερα χρήματα; Βρείτε μια παράλληλη ασχολία/δραστηριότητα, η οποία δεν θα σας καταναλώνει πολλές ώρες, για να αυξήσετε και άλλο τα έσοδά σας.

#3 Κάντε τις σωστές ερωτήσεις.

Ψάχνετε καιρό τώρα να βρείτε δουλειά και τελικά σας κάλεσαν για συνέντευξη εργασίας. Ωστόσο παραμείνετε ήρεμοι και μην ξεχάσετε οπωσδήποτε να κάνετε αυτές τις 6 ερωτήσεις μετά το τέλος της συνέντευξης.

#4 Φτιάξτε σωστά το προφίλ σας στο Linkedin.

Το ξέρατε ότι το 98% των recruiters  χρησιμοποιούν το Linkedin για να βρουν τους κατάλληλους υποψήφιους; Επομένως, μην πανικοβάλλεστε, και μελετήστε προσεχτικά το προφίλ σας. Η πληροφορία είναι ελεύθερη στο διαδίκτυο ενώ μπορείτε φυσικά να απευθυνθείτε και σε έναν ειδικό σύμβουλο για ένα πλήρως επαγγελματικό προφίλ.

Πηγή: fortune.com

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr