NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Η LG στηρίζει την 5η Ετήσια Συνάντηση Δημιουργών στο Ζάππειο Μέγαρο

Η LG στηρίζει την 5η Ετήσια Συνάντηση Δημιουργών στο Ζάππειο Μέγαρο
27_02_2018 | 12:30
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

H τέχνη συναντά την τεχνολογία με τη συμμετοχή της LG στην εκδήλωση της πλατφόρμας “A JEWEL MADE IN GREECE”

Η LG Electronics (LG) συμμετείχε ως Χορηγός Τεχνολογίας στην 5η Ετήσια Συνάντηση Δημιουργών εικαστικού κοσμήματος με θέμα «Inspiring International Jewel Stories», η οποία διοργανώθηκε από την πλατφόρμα A JEWEL MADE IN GREECE. H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε 23-26 Φεβρουαρίου στο Ζάππειο Μέγαρο και χωριζόταν σε 3 ενότητες, Precious Eternities, Solid Metals και Material Worlds, όπου οι 65 Έλληνες και ξένοι επαγγελματίες και brands παρουσίασαν τις δημιουργίες τους στους επισκέπτες της έκθεσης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν σύντομες ομιλίες με αντικείμενο το Σύγχρονο Ελληνικό Κόσμημα και τις προοπτικές του, ενώ η οικογένεια Παπαλέξη στην οποία ανήκει ο Οίκος ΖOLOTAS, τιμήθηκε για τη συνολική προσφορά της αλλά και για το γεγονός ότι διατηρεί ζωντανό το όραμα του Ιδρυτή του Οίκου. Την πρώτη μέρα της εκδήλωσης, Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, ανακοινώθηκε η ίδρυση του ψηφιακού Μουσείου Σύγχρονου Ελληνικού Κοσμήματος με αντικείμενο την ιστορία του ενυπόγραφου κοσμήματος στη χώρα μας από τις αρχές του 1900 μέχρι και σήμερα. Τα εγκαίνια του ψηφιακού μουσείου έγιναν από τον τέως υπουργό κο Κωστή Χατζηδάκη.

Η LG έδωσε και φέτος το παρών στην εκδήλωση με δύο οθόνες υψηλών προδιαγραφών που πρόσφεραν την απόλυτη εμπειρία θέασης στους επισκέπτες καθώς απόλαυσαν δύο ταινίες μικρού μήκους για την Ιστορία του Ελληνικού Κοσμήματος. Η πρώτη τηλεόραση, η κυρτή υπέρ-υψηλής ανάλυσης LGOLED Curved 77 ιντσών (77EC980V), αποτελεί ένα εξαιρετικό επίτευγμα της σύγχρονης μηχανικής και του σχεδιασμού. Η επαναστατική τεχνολογία οθόνων OLED 4Κ της LG προσφέρει πραγματικά εξαίρετη ποιότητα εικόνας, που αποδίδει το απόλυτο μαύρο και τέλεια χρώματα. Με ελαφρά κυρτό σχήμα, οι θεατές απολαμβάνουν την προβολή απρόσκοπτα, από οποιαδήποτε γωνία. Η τεχνολογία WRGB εγγυάται την απόλυτη αναλογία αντίθεσης, ώστε τα χρώματα να φαίνονται ακόμα πιο πλούσια και φωτεινά, αλλά και το μαύρο ακόμα πιο σκούρο και έντονο. Οι τηλεοράσεις OLED 4Κ διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία CINEMA 3D για ρεαλιστική τρισδιάστατη δράση και επιπλέον την εύχρηστη βραβευμένη πλατφόρμα Smart+TV WebOS, για μια μοναδική εμπειρία Smart TV.

Η δεύτερη τηλεόραση ήταν η υψηλής αισθητικής και βραβευμένη για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά της με περισσότερα από 40 βραβεία LG Signature OLED TV W7 (65W7), το μοναδικό προϊόν οικιακής ψυχαγωγίας που ενσωματώνει την picture on wall τεχνολογία και ακολουθεί πιστά τη φιλοσοφία “less is more” της LG αφαιρώντας τα πάντα για να δώσει έμφαση αποκλειστικά στην τελειότητα της οθόνης. Χάρη στις τεχνολογίες Dolby Vision και Dolby Atmos® προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση ανώτερης ποιότητας εικόνας και ρεαλιστικού ήχου για μία μοναδική κινηματογραφική εμπειρία, ενώ με την τεχνολογία Active HDR, οι σκηνές αποτυπώνονται ακόμα πιο φωτεινές και με μεγαλύτερη λεπτομέρεια στις σκιές, και έτσι ο θεατής απολαμβάνει μια πιο ζωντανή και αληθοφανή εμπειρία θέασης.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr