NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

"NLP Practitioner Certification" από την Dynamic Equilibrium System

"NLP Practitioner Certification" από την Dynamic Equilibrium System

Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από τη Διεθνή Ένωση Εκπαιδευτών Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP) είναι ένας μοναδικός συνδυασμός νευρολογίας, γλωσσολογίας και προγραμματισμού, των τριών πιο ισχυρών συστατικών που συμβάλλουν στη δημιουργία της ανθρώπινης εμπειρίας. Είναι η επιστήμη της πρακτικής τέχνης του πώς μπορούμε να αλλάξουμε αυτό που θέλουμε να αλλάξουμε, σε αντίθεση με άλλες μεθόδους που εστιάζουν στο τι πρέπει να αλλάξουμε.

Ερχόμαστε σε επαφή με τον εξωτερικό κόσμο μέσα από τις αισθήσεις μας. Η νευρολογία χρησιμοποιεί αυτά τα ερεθίσματα και τα παρουσιάζει σε εμάς με «εσωτερικές αναπαραστάσεις». Αυτές διαμορφώνουν την Υποκειμενική Εμπειρία μας. Επομένως, ο εσωτερικός μας κόσμος αποτελείται από εικόνες που βλέπουμε με τα μάτια του μυαλού μας.

Αυτό που είναι σημαντικό να κατανοήσουμε είναι ότι η εμπειρία μας δημιουργείται από συνδυασμούς αυτών των εσωτερικών αναπαραστάσεων, οι οποίοι σχηματίζουν επαναλαμβανόμενα μοτίβα ή «προγράμματα». Αυτά τα μοτίβα (ή, αλλιώς, συνήθειες) επαναλαμβάνονται συνεχώς, σαν μια συνεχόμενη κινηματογραφική ταινία, μέχρι να τα διακόψουμε ή τα ανακατευθύνουμε με κάποιο τρόπο.

Μέσα από το πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «NLP Practitioner Certification» που προσφέρει η Dynamic Equilibrium System, οι ενδιαφερόμενοι θα εκπαιδευτούν πώς να επαναπρογραμματίζουν το μυαλό τους ώστε να σπάνε ή να ανακατευθύνουν αυτά τα μοτίβα που τους μπλοκάρουν και τους εμποδίζουν να πετύχουν τους στόχους τους, τα όνειρα και τις βαθύτερες επιθυμίες τους. Οπότε, μέσα στο πρόγραμμα θα μάθουν:

  • Να αλλάζουν τις Δικαιολογίες με Αποτελέσματα
  • Να διευρύνουν τις ικανότητές τους στο να συζητούν, εκπαιδεύουν και καθοδηγούν σε κάθε περίσταση
  • Να χτίζουν επιτυχείς διαπροσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις
  • Να παίρνουν αποφάσεις που να είναι πραγματικά σωστές για αυτούς
  • Να επιτυγχάνουν τους στόχους τους
  • Να κατανοούν το επικοινωνιακό τους στυλ και των γύρω τους
  • Να γίνουν ακόμα πιο αποτελεσματικοί στην εργασία τους
  • Να κατανοούν το περιβάλλον και το Μοντέλο του Κόσμου του συνομιλητή τους
  • Το Βασικό εργαλείο της δημιουργικότητας και της ενέργοποίησης της θέλησης προς ένα αποτέλεσμα!
  • Το βασικό μοντέλο για κάθε αλλαγή επαναλαμβανόμενων μοτίβων!

Το πρόγραμμα είναι διεθνώς πιστοποιημένο από την International NLP Trainers Association (ΙNLPTA) και η πιστοποίηση θα δοθεί μετά από την επιτυχή παρακολούθηση του προγράμματος και των απαραίτητων εξετάσεων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πιστοποίηση, μπορείτε να βρείτε εδώ.

"NLP Practitioner Certification" από την Dynamic Equilibrium System
Ο Νίκος Φραγκιάς, National Coordinator της INLPTA για Ελλάδα και Κύπρο.

Εισηγητές του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι ο Νίκος Φραγκιάς και η Βάσια Μανίκα.

Ο Νίκος Φραγκιάς είναι Master NLP Coach & Trainer NLP (ANLP & INLPTA), Systemic Psychology Counselor με μετεκπαίδευση σε Κλινική Ύπνωση & Ψυχοθεραπεία, καθώς και σε Provocative & Clean Language, ενώ διαθέτει και Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ). Είναι Εθνικός Συντονιστής της INLPTA (International NLP Trainers Association) και Διεθνής Πρεσβευτής του ALNP (Association for NLP). Επιπρόσθετα, είναι πιστοποιημένος από το Paul Ekman Institute και την Ακαδημία Emotional Intelligence για Συναισθηματικές Δεξιότητες και Ικανότητες όπως και σε τεχνικές Αξιολόγησης Αλήθειας και Αξιοπιστίας (Lie detection).

Η Βάσια Μανίκα είναι Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, πτυχιούχος του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, με 15 χρόνια εργασιακή εμπειρία. Το πάθος της και η αγάπη της για την Υγεία, Ευεξία και τη σχέση με το φαγητό, την οδήγησε στην εξέλιξή της ως Diet & Wellbeing NLP Coach. Είναι NLP Master PractitionermBIT (multiple Brain Integration Techniques) Professional Coach, Meta- Health Coach (CMA), Micro Expressions & Body Language Practitioner

Το πρόγραμμα ξεκινάει το Σαβατοκύριακο 17 & 18 Μαρτίου 2018 και θα πραγματοποιηθεί σε έξι ενότητες (σαβατοκύριακα). Οι ώρες παρακολούθησης κάθε ημέρα είναι 10πμ- 6μμ και ο χώρος διεξαγωγής είναι ο Πολυχώρος Χείρωνας στην Παιανία.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα μπορεί να επιδοτηθεί μέσω του πόρου ΛΑΕΚ 0,24%.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ ή στο request@nickfragkias.com.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr