NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία
ανάγνωση

Πρόγραμμα απασχόλησης για απόφοιτους «Discover Vodafone»

Πρόγραμμα απασχόλησης για απόφοιτους «Discover Vodafone»

Είσαι απόφοιτος Πανεπιστημιακής Σχολής με Μεταπτυχιακό Τίτλο ή πτυχιούχος Πολυτεχνικής Σχολής;

Η Vodafone με το πρόγραμμα  «Discover Vodafone», σου προσφέρει τη δυνατότητα για ένα δυναμικό ξεκίνημα στην καριέρα σου, μέσα από ένα συναρπαστικό ταξίδι με σταθμούς σε διαφορετικές λειτουργίες της εταιρείας όπως το Technology, το IT, το Finance, το Marketing, τα Analytics κ.α.

Μέσα από το πρόγραμμα θα έχετε τη δυνατότητα ως εργαζόμενοι VF για 24 μήνες να αναλάβετε την ευθύνη να φέρετε εις πέρας έργα που απαντούν σε ανάγκες της εταιρείας και των πελατών σήμερα. Το πρώτο έτος θα εξοικειωθείτε με τα προϊόντα και τα κανάλια εξυπηρέτησης της εταιρείας για τους πρώτους δύο μήνες και αμέσως μετά θα αναλάβετε διαδοχικά δύο πεντάμηνα έργα με στόχο να ακονίσετε τις ικανότητές σας, να γνωρίσετε διαφορετικά τμήματα της εταιρείας και να δικτυωθείτε μέσα σε αυτή. Στο τέλος του πρώτου έτους, θα αναλάβετε ένα ρόλο στο χώρο που επιθυμείτε να κάνετε τη σταδιοδρομία σας.

Mε την ολοκλήρωση του δεύτερου έτους, και  εφόσον το επιθυμείτε, έχετε τη δυνατότητα να συνεχίσετε την καριέρα σας και σε άλλη εταιρεία του Ομίλου Vodafone σε 50 χώρες εκτός Ελλάδας.

Είστε ο επόμενος Discoverer;

Για αιτήσεις και περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: vodafone.gr/discover

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr