NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Το Youth Speak Forum έρχεται για 3η συνεχόμενη χρονιά

Το Youth Speak Forum έρχεται για 3η συνεχόμενη χρονιά
02_03_2018 | 14:01
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Η AIESEC Ελλάδος διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Youth Speak Forum στο Μουσείο Μπενάκη στις 29 Μαρτίου 2018, με στόχο να απαντήσει στο ερώτημα πώς θα γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ εκπαίδευσης και απασχόλησης.

Ο Θανάσης Μελισσίδης, υπεύθυνος διοργάνωσης του Forum δήλωσε: ‘ Είναι πολύ σημαντικό οι νέοι να έχουν την ευκαιρία να εμπνευστούν αλλά και να πράξουν, σε μία μέρα με απώτερο σκοπό να τους παρακινήσει να κάνουν ένα βήμα παραπέρα. Στο forum θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν ανθρώπους που πέτυχαν, να έρθουν σε επαφή με εταιρίες και να μιλήσουν μαζί τους ώστε να πάρουν αποφάσεις’

Το Youth Speak Forum είναι μια πρωτοβουλία της AIESEC που έχει ως στόχο να κάνει την φωνή των νέων να ακουστεί και να τους εμπνεύσει να πάρουν δράση πάνω στους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης. Φέτος στο επίκεντρο είναι ο στόχος #Νο4 – Ποιοτική Εκπαίδευση και ο στόχος #No8 – Απασχόληση και Οικονομική Ανάπτυξη και το σύνθημα είναι ‘Act Forward’.

Το Youth Speak Forum είναι κομμάτι της πρωτοβουλίας της AIESEC, Youth For Global Goal και φέτος υποστηρίζεται από τον  Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ και την Vodafone.

Στοιχεία επικοινωνίας  211 7109047 | Greece@aiesec.net

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr