NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Συνάντηση Γνώσης από το Hellenic Coaching Association

Συνάντηση Γνώσης  από το Hellenic Coaching Association
08_03_2018 | 12:00 08_03_2018 | 12:26
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Η πρώτη Συνάντηση Γνώσης του Hellenic Coaching Association για το 2018 έχει θέμα «Micro Expressions and Body Language in Coaching».

Στις 22 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η Συνάντηση Γνώσης του Hellenic Coaching Association με θέμα: «Micro Expressions and Body Language in Coaching» με τον Νίκο Φραγκιά, πιστοποιημένο εκπαιδευτή από το Body Language Centre και το ινστιτούτο Paul Ekman International.

Στη συνάντηση αυτή θα έχουμε την ευκαιρία να πειραματιστούμε με την αναγνώριση μικρό-εκφράσεων (ακούσιες συσπάσεις του προσώπου που συμβαίνουν στο 1/25 του δευτερολέπτου) καθώς και ενδείξεων της γλώσσα του σώματος, οι οποίες ουσιαστικά αποτελούν εκφράσεις της συναισθηματικής κατάστασης ενός ατόμου.

Οι μικρό-εκφράσεις είναι το ΠΩΣ της Συναισθηματικής Νοημοσύνης. Είναι το κλειδί για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε το ανθρώπινο πρόσωπο.

Για έναν Coach, η έγκαιρη και έγκυρη ανάγνωση των μικρό-εκφράσεων του προσώπου καθώς και της γλώσσας του σώματος αποτελεί κλειδί για την ανάπτυξη της ικανότητας ενσυναίσθησης και κατανόησης προς τον πελάτη του. Η γνώση αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς όφελος της διαδικασίας και των παρεμβάσεων coaching καθώς και την ανάπτυξη ισχυρού δεσμού μεταξύ coach και coachee.

Η συνάντηση θα έχει βιωματικό χαρακτήρα, με πλήθος ασκήσεων οι οποίες στοχεύουν στο να πειραματιστούμε στην αναγνώριση των συναισθημάτων που οι μικρό-εκφράσεις και η γλώσσα του σώματος καθομολογούν.

Η συνάντηση απευθύνεται σε Coaches, Mentors, Εκπαιδευτές, Διευθυντές, Στελέχη Ανθρώπινου Δυναμικού και γενικότερα σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται να οικοδομήσουν επιτυχημένες και αυθεντικές σχέσεις.

Στους Coaches θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης που υπολογίζεται στη διαδικασία CPD της πιστοποίησης (accreditation).

Πληροφορίες Εκδήλωσης

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018 στις 18:30 στον Χώρο Τέχνης ισμός, Ευπατριδών 17 & Τριπτολέμου, Γκάζι (σταθμός μετρό Κεραμικός).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.hca.com.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr