NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Το 1ο Fashion Startup Weekend Athens είναι γεγονός!

Το 1ο Fashion Startup Weekend Athens είναι γεγονός!
10_03_2018 | 16:46
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Το Startup Weekend Fashion Edition, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα στις 20-21-22 Απριλίου 2018.

Η διοργάνωση του πρώτου Fashion Startup Weekend Athens υποστηρίζεται, από τη Σχολή Μόδας AthensFashionClub και την 1η Θερμοκοιτίδα Μόδας στην Ελλάδα The Fashion Gate, δύο Καινοτόμους Εκπαιδευτικούς οργανισμούς στον χώρο της Μόδας, που όραμά τους είναι να γίνει η Αθήνα Μητροπολιτικό Κέντρο Μόδας και η Ελληνική Μόδα να προωθηθεί έξω από τα σύνορα της χώρας, δίνοντας βήμα στην καινοτομία, στις συνεργασίες, στο υγιή ανταγωνισμό και στην εξωστρέφεια.

Ταυτόχρονα, διοργανωτής της διαγωνιστικής διαδικασίας είναι και το fashionboxie, που δημιουργεί το πρώτο δίκτυο για νέους επαγγελματιες στον χώρο της μόδας και προσφέρει υπηρεσίες υποστήριξης και εκπροσώπησης Designers στην πώληση των προϊόντων τους σε νέα κανάλια πώλησης.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, οι συμμετέχοντες σχηματίζουν ομάδες και σχεδιάζουν πρωτότυπα επιχειρηματικά projects, τα οποία παρουσιάζουν στο κοινό και στους κριτές – επιχειρηματίες/επενδύτες. Οι καλύτερες ομάδες κερδίζουν διάφορα βραβεία και υποστήριξη για να συνεχίσουν με την ιδέα τους!

Το Startup Weekend είναι ένας παγκόσμιος μη κερδοσκοπικός θεσμός, ο οποίος αποτελείται από νέους, και φιλόδοξους ανθρώπους, ανάμεσά τους και επιχειρηματίες.

Όλα τα μέλη της παγκόσμιας αυτής διοργάνωσης έχουν ως στόχο να εμπνεύσουν, να διδάξουν και να εμψυχώσουν άτομα που ενδιαφέρονται για την επιχειρηματικότητα, ώστε να μοιραστούν τις ιδέες τους, να δημιουργήσουν ομάδες και μέσα σε 54 ώρες να δημιουργήσουν μια start-up επιχείρηση.

Το κόστος συμμετοχής στην εκδήλωση ανέρχεται στα 10€ με 14€. Τα εισιτήρια περιλαμβάνουν το κόστος συμμετοχής στην εκδήλωση, τα γεύματα του 3ημέρου, πρωινό καφέ, γραφική ύλη για όλο το τριήμερο, αναψυκτικά, ποτά και πολλές άλλες εκπλήξεις και δώρα!

Τα εισιτήρια με μειωμένη τιμή, μπορείτε να τα βρείτε στο: FSW_Athens_tickets.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εκδήλωση, μπορείτε να
επισκεφθείτε τη σχετική ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Το epixeiro.gr υποστηρίζει επικοινωνιακά την εκδήλωση.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr