NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Το Workshop "Η φωνή του Ηγέτη" το Σάββατο 31 Μαρτίου από το FPower

Το Workshop "Η φωνή του Ηγέτη" το Σάββατο 31 Μαρτίου από το FPower

Το Σάββατο 31 Μαρτίου το FPower, μια κοινότητα με στόχο να προωθήσει και να αλλάξει την εικόνα του γυναικείου leadership στην Ελλάδα, διοργανώνει το Workshop "The voice of a Leader", το οποίο θα εστιάσει στη Φωνή και τη Δημόσια Ομιλία, ενώ θα δοθούν τα εργαλεία ώστε να βελτιωθεί η επικοινωνία, η διαπραγματευτική και ηγετική ικανότητα των συμμετέχοντων.

Έχει μελετηθεί ότι ο τόνος της φωνής επιδρά κατά 38% στην επικοινωνία μας, ενώ τα λεγόμενά μας μόνο κατά 7%. Αυτό σημαίνει ότι η φωνή είναι ένα σημαντικό εργαλείο σύνδεσης (ή όχι) ανάμεσα στους ανθρώπους, όμως συχνά δεν αξιολογείται ως τέτοιο.

Εισηγήτρια του workshop θα είναι η Νίνα Καλούτσα, Voice & Speaking Specialist. Από το 2011, και έπειτα από την πολυετή καρριέρα της στο χώρο της όπερας, η Νίνα Καλούτσα ως Ειδικός Φωνής εκπαιδεύει ανθρώπους που επιθυμούν να αυξήσουν την επιρροή τους στο προσωπικό και επαγγελματικό περιβάλλον τους μέσα από την ανάπτυξη βαθιάς και γεμάτης αυτοπεποίθηση φωνής.

Το workshop θα πραγματοποιηθεί στο 7th Level Auditorium, DEREE - The American College of Greece (Διατίθεται πάρκιγνκ με σειρά προτεραιότητας). 

Είσοδος ελεύθερη. Περιορισμένες θέσεις - δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή.

Για συμμετοχή θα πρέπει να συμπληρώσετε το Google Form στο αντίστοιχο link.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr