NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

To Web Development Academy επιστρέφει για 2η συνεχή χρονιά

To Web Development Academy επιστρέφει για 2η συνεχή χρονιά

To Web Development Academy επιστρέφει για 2η συνεχή χρονιά με σκοπό την ολοκληρωμένη εκπαίδευση νέων που ενδιαφέρονται να βρουν άμεσα εργασία στον κλάδο του Web Development. To Collegelink με την υποστήριξη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του ACEin, μετά την επιτυχία του πρώτου Web Development Academy, οργανώνουν ξανά ένα μοναδικό τριβδόμαδο εκπαιδευτικό σεμινάριο που δεν πρέπει να χάσεις!

Οι εκπαιδεύσεις θα πραγματοποιηθούν στο Athens Center for Entrepreneurship and Innovation (ACEin) από την Δευτέρα 23 Απριλίου έως και το Τετάρτη 9 Μαΐου. Το κόστος συμμετοχής για τους εκπαιδευόμενους είναι 60€ (40€ Early Bird, για ανέργους & φοιτητές) και αυτό χάρη στην ευγενική χορηγία των εταιριών Sleed, Interweave & Stone Soup. Σε 7 ημέρες και συνολικά 30 εκπαιδευτικές ώρες, 3 πολύπειροι επαγγελματίες του κλάδου από τις εταιρίες Sleed, Hellenic Technologies και PixelCompass Ltd θα σε εκπαιδεύσουν σε όλο το φάσμα του Web Development και θα σε προετοιμάσουν απόλυτα για την αγορά εργασίας! Και επειδή η εκπαίδευση από μόνη της δεν είναι αρκετή, κορυφαίες εταιρίες του χώρου θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο, ώστε να ανακαλύψουν νέα ταλέντα στο Web Development και να τα εντάξουν στην ομάδα τους!

Αν θέλεις να συμμετέχεις στις εκπαιδεύσεις οι μόνες προϋποθέσεις που χρειάζονται είναι να ψάχνεις για εργασία αυτόν τον καιρό, να σου αρέσει ο κλάδος του Web Development, να έχεις κάποια ακαδημαϊκή ή εργασιακή εμπειρία στο χώρο του development καθώς και να έχεις πλήρες συμπληρωμένο προφίλ στην πλατφόρμα του CollegeLink.gr.

Όλοι οι τελικοί συμμετέχοντες θα επιλεχθούν μετά από ένα σύντομο screening όλων των υποψηφίων σχετικά με τις ανωτέρω προϋποθέσεις. *Σε περίπτωση που περισσότεροι των 35 υποψηφίων πληρούν τις προϋποθέσεις θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Συμπλήρωσε την αίτηση συμμετοχής και το profile σου στο CollegeLink.gr και διεκδίκησε τη θέση σου!

*Η κατάθεση του ποσού συμμετοχής γίνεται αφότου επιλεχτείς να συμμετέχεις στις εκπαιδεύσεις.

Πρόγραμμα Web Development Academy

Δευτέρα 23/04, 18:00-21:00

Web Development Intro

HTML Basics

CSS Basics

Σάββατο 28/04, 11:00-17:00

Advanced HTML

Advanced CSS

HTML & CSS in Action

Photoshop

Δευτέρα 30/04, 18:00-22:00

Javascript Intro

Javascript in Action

Τετάρτη 02/05, 18:00-21:00

PHP Basics

MySQL Basics

PHP & MySQL in Action

Σάββατο 05/05, 11:00-17:00

Advanced PHP & MySQL

Security using PHP

Using Git

Δευτέρα 07/05, 18:00-21:00

Intro to MVC Programming

Intro to CMC’s

Intro to Wordpress

Τετάρτη 09/05, 18:00-21:00

Advanced Wordpress

Wordpress Theming

Wordpress in action

*Ενδιάμεσα των εκπαιδεύσεων, οι συμμετέχοντες θα δουλέψουν ένα ολοκληρωμένο Web Development Project το οποίο θα είναι και το τελικό παραδοτέο τους με την ολοκλήρωση του Workshop.

Εκπαιδευτές Web Development Academy

Γιώργος Φιλιππάκης, Full Stack Developer @ Sleed

Ο Γιώργος είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πληροφορικής του ΑΤΕΙ Αθήνας και δραστηριοπείται επαγγελματικά στο χώρο του World-Wide Web τα τελευταία 8 χρόνια. Έχει εργαστεί τόσο σε Digital Agencies όσο και ως freelancer σε έργα πληροφορικής όλων των μεγεθών. Κατά την πορεία του έχει βρεθεί σε ρόλους front-end web developer, back-end web developer, full-stack web developer, καθώς και System Administrator, Webmaster και DevOps Engineer. Στα έργα που έχει υλοποιήσει περιλαμβάνονται εταιρικά sites, blogs, ηλεκτρονικά καταστήματα, CMS πλατφόρμες, διασυνδέσεις μεταξύ συστημάτων, επεκτάσεις και πρόσθετα για ηλεκτρονικές πλατφόρμες κ.ά.

Αρχιμήδης ΜερτζάνοςLead WordPress Developer

Ο Αρχιμήδης  γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Ξεκίνησε να ασχολείται με τον κώδικα στην ηλικία των 23. Αναγνωρισμένος ως ένας αφοσιωμένος και τρομερός επαγγελματίας, τον έχουν εμπιστευτεί για την διαχείρηση ειδικών ομάδων για την ανάπτυξη προσωποποιημένων ιστοσελίδων και την δημιουργία 100 WordPress ιστοσελίδων καθώς και 20 WordPress θεμάτων, σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη. Επίσης, έχει γράψει πάνω από 100 WordPress εγχειρήδια και video tutorials. Πρόσφατα, ήταν ομιλητής στο WordCamp Athens 2017, όπου ε΄δωσε τα φώτα του πάνω στο WordPress theme optimization.

Γιώργος ΚαραγιαννίδηςUX / UI Engineer

Η βάση της εμπειρίας του Γιώργου είναι τα λάθη και οι δοκιμές. Έχοντας περάσει τα τελευταία 6 έτη στο web design, έχει ασχοληθεί με project παντώς τύπου, καθώς έχει συνεργαστεί με startups και εταιρείες από όλο τον κόσμο. Ως front-end developer, έχει δώσει έμφαση στο κομμάτι της χρηστικότητας και του user experience από commercial αλλά και team working πλευράς, ενώ αυτή την εποχή θα τον βρείτε ως Head of Operations στο FightHoax. Το πάθος του είναι ο συνδυασμός της καινοτομίας με την ηγετικότητα σε ταχύτατα αναπτυσσόμενες ομάδες, όπου εφαρμόζει την αγάπη του για λειτουργικότητα στην συνεργατικότητα ομάδων.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr