NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Revolut «επενδύει» στην Ελλάδα με άνοιγμα γραφείων στην Αθήνα και φέρνει τα πάνω - κάτω στο τραπεζικό σύστημα

Η Revolut «επενδύει» στην Ελλάδα με άνοιγμα γραφείων στην Αθήνα και φέρνει τα πάνω - κάτω στο τραπεζικό σύστημα
  • Η Revolut «επενδύει» στην Ελλάδα με άνοιγμα γραφείων στην Αθήνα και υπόσχεται να τερματίσει το πάρτι για τις μεγάλες ελληνικές τράπεζες.
  • Οι Έλληνες χρήστες μπορούν να ανοίξουν ένα τρεχούμενο λογαριασμό εντελώς δωρεάν μέσα από την εφαρμογή και να κρατήσουν μέχρι και 25 νομίσματα.
  • Οι χρήστες μπορούν να ξοδεύουν και να μεταφέρουν χρήματα οπουδήποτε στον κόσμο με την πραγματική συναλλαγματική ισοτιμία.
  • Για να γιορτάσουν το άνοιγμα του Ελληνικού γραφείου, η Revolut προσφέρει δωρεάν κάρτες  για όλους όσους θέλουν να απολαύσουν τα προνόμια που φέρνει. Η προσφορά ισχύει έως 20 Απριλίου για  νέους χρήστες μόνο. Promo URL: http://revolut.com/?p=GRLaunch

Οι Έλληνες καταναλωτές μπορούν τώρα να ανοίξουν ένα τρεχούμενου λογαριασμού σε λιγότερο από τρία λεπτά μέσα από την δωρεάν εφαρμογή, όπου μπορούν να αποστέλλουν δωρεάν εσωτερικές και διεθνείς μεταφορές χρημάτων άλλα και να ξοδεύουν στο εξωτερικό χωρίς καμία χρέωση, καθώς η Revolut ανακοινώνει την έναρξη υπηρεσιών στην Ελλάδα.

Η fintech με έδρα το Λονδίνο έχει ως στόχο να γίνει ο καθημερινός τρεχούμενος λογαριασμός για τους Έλληνες και υπόσχεται να τερματίσει το πάρτυ για τις μεγάλες ελληνικές τράπεζες, να καταργήσει τα σύνορα και να εξαλείψει τα κρυφά τραπεζικά τέλη καθώς στοχεύει σε 150.000 Έλληνες πελάτες μέχρι το τέλος του έτους.

Ο Nikolay Storonsky, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Revolut δήλωσε:

"Οι μεγάλες ελληνικές τράπεζες έχουν επωφεληθεί από τους πελάτες τους για χρόνια με ατελείωτες τραπεζικές αμοιβές και ανεπαρκή τεχνολογία. Η Revolut είναι εδώ για να τερματίσει το πάρτι για τους τραπεζίτες και να προσφέρει στην Ελλάδα μια καθημερινή, καινοτόμο τραπεζική εναλλακτική λύση.

Εκτός από την αναδιαμόρφωση των παραδοσιακών χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, έχουμε θέσει την τεχνολογία στην καρδιά των υπηρεσιών μας, με άμεσες ειδοποιήσεις δαπανών, βελτιωμένες αναλύσεις, κατηγοριοποίηση δαπανών, εργαλεία προϋπολογισμού και ισχυρά μέτρα ασφαλείας, όπως η δυνατότητα μπλοκαρίσματος της κάρτας σας και ενεργοποίησης της ασφάλειας βάσει τοποθεσίας (location-based security).”

Η Revolut επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν έναν καθημερινό τρεχούμενο λογαριασμό σε 3 λεπτά, και να στέλνουν δωρεάν εσωτερικές και διεθνείς μεταφορές χρημάτων, να κρατούν και να ανταλλάσσουν 25 νομίσματα μέσα στην εφαρμογή στην πραγματική συναλλαγματική ισοτιμία και να ξοδεύουν παγκοσμίως σε 150 νομίσματα χρησιμοποιώντας την Revolut  MasterCard καρτα.

Η γρηγορότερα αναπτυσσόμενη Fintech στην Ευρώπη είναι σίγουρη ότι μπορεί να γίνει ένα οικονομικό κόμβο για τη διαχείριση ολόκληρης της οικονομικής ζωής σας, με υπηρεσίες όπως άμεσες χρεώσεις, εξοικονόμηση χρημάτων, ταξιδιωτική ασφάλιση με geolocation και αποκλειστική έκθεση σε κρυπτονομίσματα.  

Από την έναρξη λειτουργίας της τον Ιούλιο του 2015, η καινοτόμος fintech έχει προσελκύσει πάνω από 1.700.000 χρήστες και έχει επεξεργαστεί πάνω από $10B σε συναλλαγές μέχρι σήμερα. Η Revolut ήδη διαθέτει πάνω από 60.000 Έλληνες πελάτες με μηδενική δαπάνη σε μάρκετινγκ και είναι βέβαιη ότι μπορεί να φτάσει τους 150.000 Έλληνες χρήστες μέχρι το τέλος του έτους.

Η Revolut “επενδύει” στην Ελλάδα με το άνοιγμα τοπικού γραφείου στην Αθήνα. Όπου θα φιλοξενείται ο Δημήτρης Λιτσικάκης (country manager) μαζί με την ομάδα μάρκετινγκ με στόχο την έναρξη μιας τραπεζικής επανάστασης σε ολόκληρη την Ελλάδα!  

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr