NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Top Stories από το Διαδίκτυο
ανάγνωση

Ο Elon Musk διώχνει το άγχος με το να κοιμάται στο πάτωμα του Tesla Factory

Ο Elon Musk διώχνει το άγχος με το να κοιμάται στο πάτωμα του Tesla Factory

Ο καθένας έχει τον τρόπο του. Δεν κρίνουμε.

Σχετικά με το καταραμένο εργασιακό άγχος έχουν κυκλοφορήσει χιλιάδες μελέτες, έχουν εκπονηθεί χιλιάδες πανεπιστημιακές εργασίες, εκατομμύρια συμβουλές έχουν δοθεί από συνάδελφο προς συνάδελφο.

Φυσικά -και δυστυχώς- σπάνια πιάνει οτιδήποτε από αυτά. Πολλές φορές ο μοναδικός τρόπο για να το πολεμήσεις είναι κάποια δικιά σου τελετουργία.

Κάντο όπως ο Tech-Entrepreneur

tech_g4d2.jpg

Πολύς κόσμος ας πούμε επιλέγει να βλέπει μπάλα με τους φίλους του και να πίνει μπύρες μέχρι να δύσει ο ήλιος για να μην σκέφτεται τις άπειρες εργασιακές υποχρεώσεις που έχει την άλλη μέρα στη δουλειά.

Άλλοι πάλι το ρίχνουν στον αθλητισμό ελπίζοντας οι ενδορφίνες που εκκρίνουν να τους σώσουν. Κάποιοι καταλήγουν σε ψυχολόγους ενώ άλλοι το ρίχνουν στη γιόγκα.

Αυτά όμως είναι για τους κοινούς θνητούς, αφού ο Elon Musk -ο πιο διάσημος entrepreneur του κόσμου- έχει επιλέξει μια διαφορετική οδό. Ή μάλλον μια διαφορετική οδός τον έχει επιλέξει εκείνη.

inRead Advertisement by VIDADS since 2011

«Προφανώς και νιώθω άγχος -ήταν τρομερά αγχωτικοί και επίπονοι οι τελευταίοι μήνες» δήλωσε στο αμερικανικό δίκτυο CBS. Με τη λέξη «επίπονοι» να παραξενεύει τον παρουσιαστή.

«Επίπονοι διότι κοιμάμαι στο δάπεδο του εργοστασίου, κι αυτό όχι επειδή θεωρώ πώς έχει πλάκα να κοιμάσαι εκεί. Είναι χάλια, καταλαβαίνετε» συνέχισε.

Κι έκλεισε τη συνέντευξή του υποστηρίζοντας πώς όχι μόνο κοιμάται στη δουλειά αλλά δεν προλαβαίνει ούτε σπίτι του να πάει να κάνει ένα μπάνιο!

Όπως αντιλαμβάνεσαι ο Elon Musk έχει διαλέξει έναν δύσκολο δρόμο για να σκοτώσει το εργασιακό άγχος: δεν το σκέφτεται, δεν το αφήνει να του κόβει τον δρόμο, τα δίνει όλα για να πετύχει τον στόχο του.

Ελπίζουμε μονάχα να μην πάθει τίποτα η μέση του από αυτή την τακτική.

Πηγή: gr.askmen.com

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr