NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Mobile Service Lab και Leadership Skills Workshops τον Απρίλιο στο INNOVATHENS powered by Samsung

Mobile Service Lab και Leadership Skills Workshops τον Απρίλιο στο INNOVATHENS powered by Samsung

Η Samsung Electronics Hellas προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στα σεμινάρια “Mobile Service Lab” και “Leadership Skills”, που θα διεξαχθούν τον Απρίλιο στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, INNOVATHENS powered by Samsung. Συγκεκριμένα τo Mobile Service Lab θα πραγματοποιηθεί στις 18 και στις 19 Απριλίου και το Leadership Skills θα διεξαχθεί στις 23 Απριλίου.

Το «Mobile Service Lab» είναι ένα διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο, συνολικής διάρκειας οκτώ ωρών (ώρες: 09.00 - 13.00 αντίστοιχα), το οποίο προσφέρει τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες για την παροχή επισκευαστικών υπηρεσιών σε smartphones. Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους, με τεχνική κατεύθυνση στον τομέα των ηλεκτρονικών και των τηλεπικοινωνιών. Στόχος του σεμιναρίου είναι να εισάγει και να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στις after sales διαδικασίες της πελατειακής υποστήριξης και πιο συγκεκριμένα να προσφέρει σημαντικά εφόδια σχετικά με το επισκευαστικό μέρος, τη διαχείριση δεικτών ποιότητας, καθώς και τη διαχείριση πελατών.

Tο workshop «Leadership Skills», εντάσσεται στον κύκλο σεμιναρίων “Presentation & Communication skills”, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το British Council. Στόχος του σεμιναρίου είναι να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες για το πώς να αξιοποιήσουν τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους, αναπτύσσοντας τις “ηγετικές” δυνατότητές τους εντός της ομάδας τους. Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους 18-25 χρονών (φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους), με γνώσεις Αγγλικών Β2 level (επίπεδο Lower ή αντίστοιχο).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο ακόλουθο link www.samsung.com/gr/innovathens/. Η παρακολούθηση τους είναι δωρεάν, ενώ με το πέρας τους δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr