NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Η απίστευτη ιστορία πίσω από τις κόκκινες σόλες των Christian Louboutin παπουτσιών [εικόνες]

Η απίστευτη ιστορία πίσω από τις κόκκινες σόλες των Christian Louboutin παπουτσιών [εικόνες]
20_04_2018 | 14:50
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή

Η διάσημη κόκκινη σόλα των παπουτσιών του Christian Louboutin είναι αναγνωρίσιμη σε όλο τον κόσμο και πολλές είναι αυτές που ονειρεύονται να αποκτήσουν έστω και ένα από τα παπούτσια του. Πώς όμως τις εμπνεύστηκε; Και γιατί κόκκινες;

christian-louboutin2.jpg?mtime=20180420144449#asset:84191

Ο Γάλλος σχεδιαστής Louboutin είχε δώσει συνέντευξη στο «The New Yorker», όπου εξήγησε την έμπνευσή του γι’ αυτές τις διάσημες κόκκινες σόλες του.

Η έμπνευση για το σχεδιασμό του πρώτου του παπουτσιού προήλθε από έναν πίνακα του Andy Warhol με τίτλο «Flowers» γιατί... πολύ απλά κάθε φορά που τον κοιτούσε ήθελε να φτιάξει ένα ζευγάρι παπούτσια.

andy-warhol.jpg?mtime=20180420144539#asset:84192Ο πίνακας «Flowers» του Andy Warhol

Ετσι, έφτιαξε το πρώτο του ζευγάρι ψηλοτάκουνα. Ηταν γόβες ροζ, με μαύρη σόλα και ένα άνθος που έμοιαζε βγαλμένο από τα καρτούν. Το αποτέλεσμα, ωστόσο, δεν τον ικανοποίησε. 

Κοιτάζοντας γύρω του για κάτι που θα τον βοηθούσε να πετύχει το τέλειο σχέδιο, είδε την βοηθό του να βάφει τα νύχια της με κόκκινο βερνίκι νυχιών και κάτι του έκανε κλικ.

Πήρε το βερνίκι νυχιών, έβαψε τη σόλα κόκκινη και αυτό... ήταν. Και κάπως έτσι δημιουργήθηκε  η διάσημη κόκκινη σόλα στα παπούτσια του Christian Louboutin που έμελε να... στοιχειώσει τα όνειρα εκατομμυρίων γυναικών ανά τον κόσμο και σίγουρα να εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά success story παγκοσμίως. 

Πηγή: iefimerida.gr 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr