NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

H Μetavallon VC στο ετήσιο GP Spring Forum 2018 του Draper Venture Network στην Ιαπωνία

H Μetavallon VC στο ετήσιο GP Spring Forum 2018 του Draper Venture Network στην Ιαπωνία
26_04_2018 | 16:33
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Οι Partners της Metavallon VC, ως επίσημα μέλη του παγκοσμίου επενδυτικού δικτύου Draper Venture Network, έλαβαν μέρος στο ετήσιο GP Spring Forum 2018 που φέτος πραγματοποιήθηκε στο Τόκιο, της Ιαπωνίας. Συμμετείχαν πάνω από 40 επενδυτές από κορυφαία επενδυτικά σχήματα από όλον τον κόσμο, όπου μέσω παρουσιάσεων, εργαστηρίων και καινοτόμων δραστηριοτήτων αντάλλαξαν βέλτιστες πρακτικές, στοιχεία και απόψεις σχετικά με τις επενδύσεις, την καινοτομία και τις startups εταιρίες.   

metavvalonforum2018.jpg?mtime=20180426163122#asset:84937

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα του GP Spring Forum εξελίχθηκε ως εξής: 

  • Η πρώτη ημέρα ήταν αφιερωμένη στην εμβάθυνση και τη συνδιαλλαγή μεταξύ των επενδυτών του δικτύου, οπότε και πραγματοποιήθηκε μια σειρά από εργαστήρια, επισκέψεις, και παρουσιάσεις καινοτόμων νεοφυών επιχειρήσεων, καθώς και μια εκτενής αναφορά στο δυναμικό Ιαπωνικό startup οικοσύστημα.
  • Τη δεύτερη ημέρα του GP Spring Forum, διενεργήθηκε το Draper Nexus B2B Summit, όπου παρουσιάστηκαν τα νεότερα και επικαιροποιημένα στοιχεία σχετικά με την B2B αγορά, συζητήσεις επιχειρηματιών από κλάδους αιχμής όπως η διαστημική τεχνολογία και βιομηχανία, καθώς και η ομιλία του θρυλικού Αμερικάνου επενδυτή και ιδρυτή του Draper Venture Network, Tim Draper.
  • Την τρίτη ημέρα το Forum ολοκληρώθηκε με συναντήσεις ανάπτυξης συνεργασιών μεταξύ των επενδυτών καθώς και τοπικές δραστηριότητες, όπως η περιήγηση σε παραδοσιακό Zen Monastery, όπου δόθηκε η ευκαιρία σε όλα τα μέλη των VC να εντρυφήσουν στην Ιαπωνική κουλτούρα και πολιτισμό.

Λεπτομερής αναφορά στις πολύτιμες πληροφορίες, στοιχεία και ομιλίες που δόθηκαν κατά τη διάρκεια του διεθνούς GP Spring Forum 2018 του Draper Venture Network, θα βρείτε στο σχετικό αναλυτικό άρθρο στο blog της Metavallon VC. 

Δείτε επίσης την σχετική ανακοίνωση για τη συμμετοχή της Μetavallon VC στο κορυφαίο παγκόσμιο επενδυτικό δίκτυο του Tim Draper.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr