NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

M DRY Mastiha, Ούζο Πλωμαρίου Άδολο και Τσίπουρο Δεκαράκι στο 1ο Aegean Cocktails & Spirits Festival

M DRY Mastiha, Ούζο Πλωμαρίου Άδολο και Τσίπουρο Δεκαράκι στο 1ο Aegean Cocktails & Spirits Festival
02_05_2018 | 14:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Τα premium αποστάγματα Ούζο Πλωμαρίου Άδολο, M DRY Mastiha και τσίπουρο Δεκαράκι έφεραν γεύση και άρωμα Ελλάδας στο 1ο Aegean Cocktails and Spirits Festival που διοργανώθηκε πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία στην ταράτσα του 360 Cocktail Bar στο Μοναστηράκι.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν σύγχρονα και ευφάνταστα κοκτέιλ με αυθεντική ελληνική γεύση, κοκτέιλ με βάση τα εκλεκτά αποστάγματα Ούζο Πλωμαρίου Άδολο, M DRY Mastiha και τσίπουρο Δεκαράκι. Η παρουσία των ελληνικών αποσταγμάτων στο μπαρ γίνεται ολοένα και πιο δυναμική, κατακτώντας τους ουρανίσκους όσων αγαπούν την παράδοση, αλλά θέλουν να τα γεύονται σε cocktail με έναν σύγχρονο τρόπο.

Σε μία περίοδο που το Localisation αποτελεί παγκόσμια τάση τόσο στην γαστρονομία όσο και στο bartending, σε έναν κόσμο που έχει ως motto το “think global, act local”, η Ελλάδα έχει να παρουσιάσει σημαντικά αποστάγματα με έναν τρόπο διαφορετικό, σύγχρονο και επίκαιρο. Τα αποστάγματα M Dry Mastiha, Ούζο Πλωμαρίου Άδολο και τσίπουρο Δεκαράκι, αποτελούν τους πρεσβευτές αυτής της παγκόσμιας τάσης στα bar. 

Στο πλαίσιο του Festival, οι επισκέπτες δοκίμασαν δημιουργικά cocktail με βάση τα ελληνικά αποστάγματα, ενώ μπορούσαν να γευτούν τα προϊόντα και μόνα τους, μαθαίνοντας από εξειδικευμένους bartender για τη χρήση τους μέσα σε cocktail, αλλά και τα στάδια παραγωγής τους. Επίσης είχαν τη δυνατότητα να φτιάξουν τα δικά τους cocktail στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του “fun cocktail making”, ακολουθώντας τις οδηγίες των επαγγελματιών.

Επίσης οι επαγγελματίες των bar είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια σειρά σεμιναρίων του P(our), της γαλλικής ΜΚΟ που έχουν ιδρύσει ορισμένοι από τους καλύτερους bartender του κόσμου με κεντρική θεματική το «localisation». Οι ιδρυτές του P(our), αποφάσισαν να το φέρουν στην Ελλάδα, μια χώρα με τεράστιο γαστρονομικό πλούτο, εστιάζοντας στη σημασία της τοπικότητας. 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr