NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

Διπλή διάκριση για το Privilege Club της NOBACCO στα LOYALTY AWARDS 2018

Διπλή διάκριση για το Privilege Club της NOBACCO στα LOYALTY AWARDS 2018

Η NOBACCO βραβεύτηκε με δύο ακόμη βραβεία για το πρόγραμμα επιβράβευσης των πελατών της στα LOYALTY AWARDS 2018 που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά από τη Boussias Communications. Τα δύο νέα βραβεία ανεβάζουν τον συνολικό αριθμό βραβεύσεων του NOBACCO Privilege Club στις 5 από το 2015, καθώς το πρόγραμμα έχει ήδη αποσπάσει τρία ακόμη βραβεία Mobile Excellence Awards.

NOBACCO_Team-LOYALTY_AWARDS18_775x450.jpg?mtime=20180503130939#asset:85570

Silver award- Best in Omnichannel

Το NOBACCO Privilege Club κατάφερε να αποσπάσει το ασημένιο βραβείο της κατηγορίας, η οποία αναδεικνύει και επιβραβεύει τις πρακτικές εκείνες που αποδεδειγμένα προσδίδουν αξία και παρέχουν προνόμια στους πελάτες, μέσω της χρήσης πολλαπλών φυσικών και ψηφιακών καναλιών επαφής και αλληλεπίδρασης. Πιο συγκεκριμένα, το Privilege Club  της NOBACCO σχεδιάστηκε για να επιβραβεύσει στην πράξη τους ατμιστές για την εμπιστοσύνη τους προς την εταιρεία. Οι χρήστες απολαμβάνουν τα οφέλη του προγράμματος είτε στην περίπτωση που επιλέξουν να ζήσουν την αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία σε ένα  NOBACCO Shop είτε την ευκολία και την ταχύτητα των online αγορών μέσω του e-shop της εταιρείας. Η πελατοκεντρική φιλοσοφία της NOBACCO αλλά και το πάθος της για καινοτομία και παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας αποδεικνύεται με κάθε μέσο.

Bronze award -Best Use of CRM

Οι διακρίσεις όμως δε σταματούν εδώ, καθώς το NOBACCO Privilege Club απέσπασε και το χάλκινο βραβείο ανάμεσα στις εταιρείες που αξιοποιούν καλύτερα την τεχνολογία του CRM. Πιο συγκεκριμένα, με τη χρήση της τεχνολογίας αυτής επιτυγχάνεται η διατήρηση και ενεργοποίηση των πελατών μέσω πρακτικών εξατομίκευσης και η υλοποίηση προγραμμάτων επιστροφής αξίας και προσφοράς καλύτερων προϊόντων στους πελάτες. Το NOBACCO Privilege Club μετατρέπει κάθε ευρώ αγοράς σε πόντο επιβράβευσης με αποτέλεσμα τα μέλη να ανήκουν σε μια από τις τρείς κατηγορίες, Red, Silver και Gold να απολαμβάνουν μία σειρά από δώρα, προνόμια και εκπλήξεις. Χάρη στις δυνατότητες που προσφέρει η mobile εφαρμογή και το e-shop, κάθε πελάτης αισθάνεται μοναδικός αφού απολαμβάνει αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία και εξατομικευμένη επιβράβευση από την εταιρεία. 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr