NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

FuckUp Nights Athens Vol.7 by Mindspace: Μία εκδήλωση αφιερωμένη στην αποτυχία.

FuckUp Nights Athens Vol.7 by Mindspace: Μία εκδήλωση αφιερωμένη στην αποτυχία.
08_05_2018 | 14:02
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Το Mindspace  για έβδομη φορά καλεί το κοινό της Αθήνας στη μεγαλύτερη γιορτή της αποτυχίας, σε μία βραδιά FuckUp Nights. Σε έναν κόσμο γεμάτο από “success stories” το FuckUp Nights Athens Vol.7 έρχεται για να βγάλει στην επιφάνεια τις μεγαλύτερες ιστορίες επαγγελματικής αποτυχίας και να εμπνεύσει!  Γιατί ποτέ άλλοτε η αποτυχία  δεν είχε τόσο διδακτικό και διασκεδαστικό πρόσωπο!

Το κίνημα ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2012 από το Μεξικό.  Έκτοτε, εκδηλώσεις FuckUp Nights έχουν διοργανωθεί σε 252 πόλεις 80 χωρών παγκοσμίως. Εκατοντάδες επιχειρηματίες έχουν μιλήσει δημόσια για τις “αποτυχίες” τους και χιλιάδες νέοι (και μη) επιχειρηματίες έχουν εμπνευστεί από αυτές. Στην Αθήνα, αποκλειστικός εκπρόσωπος των FuckUp Nights είναι το Mindspace!

Η σκηνή του έβδομου FuckUp Nights Athens θα έχει τη τιμή να φιλοξενήσει τις ιστορίες αποτυχίας τριών μοναδικών ομιλητών, οι οποίοι θα μοιραστούν με το κοινό τις εμπειρίες, τις σκέψεις και όσα έμαθαν από τα λάθη και τις αστοχίες τους.

Line up:

  • Γιώργος Τζιραλής: angel investor, partner στα επενδυτικά προγράμματα Marathon VC και Openfund και διοργανωτής των Open Coffee Greece,
  • Δανάη Μπεζαντάκου: διευθύνουσα σύμβουλος της Navigator Shipping Consultants LTD, διευθύντρια της Τουριστικής Εταιρείας Kefi Tours & Conferences LTD και πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού σωματείου iforU Greek Mentoring Network,
  • Ιουλία Δεσποινούδη: operations manager στην Base Training, project manager και σύμβουλος στην Εταιρεία Προηγμένων Εφαρμογών και Συστημάτων Διοίκησης ISON Psychometrica και υπεύθυνη Διαχείρισης Προγραμμάτων Συμβουλευτικής, Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Επιχειρηματικότητας.

Μετά το τέλος των ομιλιών ακολουθεί ένα ξεχωριστό networking/ lounge party. Κοινό και ομιλητές γίνονται μία παρέα, γνωρίζονται και συζητούν μεταξύ τους με την συνοδεία μπύρας και πίτσας.

Το FuckUp Nights Athens Vol.7  θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Μαϊου 2018, στις 19:00 στον χώρο του Booze Cooperativa (Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα).

Κλείσε τη θέση σου εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr