NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

UPGRADE YOUR PROJECT: Εφαρμογές σύγχρονων υλικών στο σχεδιασμό του χώρου & του επίπλου

UPGRADE YOUR PROJECT: Εφαρμογές σύγχρονων υλικών στο σχεδιασμό του χώρου & του επίπλου
11_05_2018 | 21:17
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

​Η centro σε συνεργασία με την εταιρεία Kanelli διοργανώνει ένα ειδικά σχεδιασμένο event για Αρχιτέκτονες & Designers.

Επίτιμος καλεσµένος θα είναι ο Luca Pangrazzi από το τµήµα Research & Development της Cleaf, την οποία εκπροσωπεί στην Ελλάδα η εταιρία Kanelli. Η Αρχιτέκτων & Designer Ελένη Μπρασίνικα του γραφείου Bllend Design θα επιµεληθεί τη βιωµατική εµπειρία παρουσίασης της σχεδιαστικής πρότασης της centro

Οι παρευρισκόμενοι, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά µια ευρεία γκάµα σύγχρονων υλικών και να δουν πρωτότυπες εφαρµογές τους από τη centroστα έπιπλα κουζίνας, βεστιαρίου, καθιστικού καθώς επίσης και για τη χρήση τους σε τουριστικά καταλύματα, μεγαλύτερα projects κ.λπ.

Ο χώρος γίνεται πολυδιάστατος χωρίς πεπερασμένα όρια, καθώς µνήµες άλλων εποχών, φρέσκα και οργανικά υλικά, και φυσικά πετρώµατα έρχονται να αποτελέσουν ένα διαδραστικό ερέθισµα διαλόγου και γνωριµίας µε αρχιτέκτονες και διακοσμητές αλλά και κάθε επαγγελματία που δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής ή ανακαίνισης.

Η εκδήλωση αυτή φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα πρώτο σημείο συνάντησης και γνωριμίας αρχιτεκτόνων και διακοσμητών με την εταιρία προκειμένου να υπάρξουν εποικοδομητικές συνέργειες.

Η centro διαθέτει έπιπλα κουζίνας και ντουλάπας τα οποία παράγονται σε υπερσύγχρονές εγκαταστάσεις από τη Nikolidakis Group, με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του επίπλου, 24 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και με παρουσία σε 15 χώρες σε όλο τον κόσμο. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Μαΐου 2018, στις 20:00, στον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας Kanelli στον Πειραιά, Οµηρίδου Σκυλίτση 10.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε το πρόγραµµα της εκδήλωσης εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr