NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία
ανάγνωση

Open house για υποψήφιους μεταπτυχιακούς φοιτητές

Open house για υποψήφιους μεταπτυχιακούς φοιτητές

Απαντήσεις στα ερωτήματα που σας απασχολούν στην αναζήτηση μεταπτυχιακού προγράμματος.

Την Πέμπτη 7 Ιουνίου, από τις 18:00 έως τις 20:00, το Hellenic American College σε συνεργασία με το Hellenic American University διοργανώνει ένα Open house ώστε να απαντηθούν ερωτήματα που αφορούν την ακαδημαϊκή σας πρόοδο καθώς και να ενημερωθείτε για τις επιλογές που προσφέρει το Hellenic American College. 

Ερωτήσεις όπως ποιο ίδρυμα απονέμει το πτυχίο και ποιος διασφαλίζει την ποιότητα των σπουδών και του πτυχίου, ποιο είναι το ακαδημαϊκό προσωπικό του Κολλεγίου και πόσο υψηλά ακαδημαϊκά προσόντα διαθέτει, αν παρέχεται η δυνατότητα υποτροφίας, κι άλλες πολλές, θα απαντηθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, με στόχο να διασφαλίσετε ότι η επένδυσή σας θα είναι αποδοτική. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά το Hellenic American College, να περιηγηθείτε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, να ενημερωθείτε για τους τομείς σπουδών που παρέχουμε και το σημαντικότερο όλων, να βιώσετε την εμπειρία του να σπουδάζεις στο Hellenic American College μέσα από τα μάτια των καθηγητών και των φοιτητών του.

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών προεγγραφών της ΕventBrite και εξασφαλίστε έγκαιρα τη θέση σας στο Open house.

Χώρος διεξαγωγής: Hellenic American College, Μασσαλίας 22, Κολωνάκι, Αμφιθέατρο

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr