NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Το HIGGS Donors Speed-dating Event ΙΙ έρχεται την Τρίτη 12 Ιουνίου

Το HIGGS Donors Speed-dating Event ΙΙ έρχεται την Τρίτη 12 Ιουνίου
16_05_2018 | 17:30 16_05_2018 | 17:55
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Συνολικά 28 χρηματοδότες από τα μεγαλύτερα Κοινωφελή Ιδρύματα της χώρας και εγνωσμένες Εταιρείες θα είναι παρόντες σε μια εκδήλωση διαφορετική από τις άλλες: Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, The Hellenic Initiative, Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, Ίδρυμα Αθανασίου Λασκαρίδη, Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση,  Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη, Ίδρυμα Κώστα Μ. Λαιμού, Ίδρυμα Γ. Α. Μαμιδάκη, Ίδρυμα Μποδοσάκη, Ascend Collaborative, ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, Μορφωτικό Τμήμα της Πρεσβείας των ΗΠΑ, Ίδρυμα Vodafone, ABBVIE Pharmaceuticals, CITI, Genesis Pharma, METRO Supermarkets, Microsoft, Nestle, OTE, Procter & Gamble PwC, WIND, AB Βασιλόπουλος, Αθηναϊκή Ζυθοποιΐα, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΗΡΩΝ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

Συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής έως την Παρασκευή 18/5, 13:00, για να εξασφαλίσετε θέση στην εκδήλωση. Οι τελικοί συμμετέχοντες θα ανακοινωθούν έως την Τρίτη 22/5.  

Εκ μέρους της Ομάδας του HIGGS, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να συναντήσετε όσο το δυνατόν περισσότερους χρηματοδότες, αλλά και να δοθεί η ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερες ΜΚΟ να συμμετάσχουν. 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr