NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Νέο κατάστημα Καλογήρου στο CityLink

Νέο κατάστημα Καλογήρου στο CityLink

Στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στο εντυπωσιακό κτίριο του Citylink, η αλυσίδα καταστημάτων Καλογήρου, που διαμορφώνει νέα trends για περισσότερα από 127 χρόνια, απέκτησε ένα νέο χώρο-κόσμημα!

Τοποθετημένο στην «καρδιά» της πόλης, το κατάστημα Καλογήρου παρουσιάζει ένα καινούριο concept, το οποίο σηματοδοτεί μια νέα εποχή, συνδυάζοντας τον κλασσικό chic χαρακτήρα των γνωστών καταστημάτων με μια up-to-date αισθητική και κουλτούρα. Η προσήλωση στις αξίες, η εμμονή στην άριστη ποιότητα και η παράλληλη αγάπη για καινοτομία, συνέθεσαν την ανάγκη για ένα εκλεπτυσμένο περιβάλλον,  όπου κάθε επίσκεψη εξελίσσεται σε μοναδική αγοραστική εμπειρία!

Ο σχεδιασμός του νέου καταστήματος δεν θα μπορούσε να παρεκκλίνει από την χαρακτηριστική υψηλή αισθητική του αγαπημένου brand, με τις λευκές καμάρες και τους καθρέφτες στην πρόσοψη του καταστήματος να εντυπωσιάζουν με την απλότητά τους και να συνθέτουν ένα μεγαλοπρεπές «νεορομαντικό» στυλ! Στο ισόγειο, οι γυάλινες επιφάνειες συνδυάζονται με τα μεταλλικά υλικά και τα πολυτελή δέρματα, δημιουργώντας μοναδικές φόρμες και υφές. Τα υλικά παιχνιδίζουν με το φυσικό φως, άλλοτε το αντανακλούν και άλλοτε το απορροφούν, δημιουργώντας στον επισκέπτη τη διάθεση να περιπλανηθεί στο χώρο του καταστήματος, της μόδας και του design.

Οι καμπύλες γραμμές του χώρου τονίζονται από το λευκό χρώμα που κυριαρχεί σε αυτόν, δημιουργώντας μια μοναδικά αρμονική ατμόσφαιρα και αποπνέοντας έναν αέρα διακριτικής κομψότητας. Στο ανδρικό τμήμα του καταστήματος, το λευκό αντικαταστάθηκε από μπλε αποχρώσεις, συνθέτοντας ένα πιο οικείο, στο ανδρικό κοινό, περιβάλλον, ενώ οι επιφάνειες επενδύθηκαν από ξύλο αποδίδοντας στο χώρο έναν ακόμα πιο ανδροπρεπή χαρακτήρα.

Στον εντυπωσιακό χώρο, όμως, του καταστήματος, οι πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι αγαπημένα fashion items επώνυμων οίκων του εξωτερικού, τα οποία μαγνητίζουν το ενδιαφέρον του επισκέπτη, δημιουργώντας του την έντονη επιθυμία να ανακαλύψει τις τρέχουσες τάσεις και να απολαύσει την απόλυτη εμπειρία shopping.

Το  νέο  κατάστημα   Καλογήρου,  παραμένοντας  πιστό  στη   φιλοσοφία   του  brand «Αισθητική χωρίς όρια», σηματοδοτεί μια νέα εποχή, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά πως η κομψότητα του κλασσικού μπορεί να συνδυαστεί αρμονικά με τη σύγχρονη πραγματικότητα, σε ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr