NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Η Revolut φτάνει τα 2 εκατομμύρια χρήστες και ανακοινώνει πλάνο για πλατφόρμα επενδύσεων χωρίς προμήθεια.

Η Revolut φτάνει τα 2 εκατομμύρια χρήστες και ανακοινώνει πλάνο για πλατφόρμα επενδύσεων χωρίς προμήθεια.
07_06_2018 | 10:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή
  • Η Revolut θα ξεκινήσει μια παγκόσμια πλατφόρμα συναλλαγών για αγορές και να πωλήσεις μετοχών χωρίς προμήθεια.
  • Οι πελάτες Revolut θα είναι σε θέση να επενδύσουν σε εταιρείες όπως η Apple και το Amazon σε δευτερόλεπτα.
  • Η Revolut έχει τώρα 2 εκατομμύρια πελάτες στην Ευρώπη, σημειώνοντας αύξηση κατά 300% τους τελευταίους 12 μήνες.

Η Revolut ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει φτάσει τα 2 εκατομμύρια πελάτες στην Ευρώπη και εργάζεται ενεργά σε μια πλατφόρμα διαπραγμάτευσης χωρίς προμήθειες που θα επιτρέψει στους πελάτες να επενδύσουν άμεσα σε εταιρείες όπως η Apple και Amazon.

Η Revolut θα επιτρέψει σύντομα στους πελάτες να διερευνήσουν και να επενδύσουν άμεσα στις εισηγμένες εταιρείες του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ καθώς και σε άλλα μέσα όπως τα ETFs. Η εταιρεία προτίθεται να κάνει τις επενδύσεις πιο προσιτές και προσβάσιμες για όλους, εκδημοκρατίζονταν την επένδυση σε μετοχές, καταργώντας τα εμπόδια εισόδου, όπως υψηλές αμοιβές, οδυνηρές και κουραστικές διαδικασίες.

Με πολλές παραδοσιακές χρηματιστηριακές εταιρείες να χρεώνουν £ 5,00 ανά επένδυση, η Revolut βλέπει την ευκαιρία να προκαλέσει σοβαρές διαταραχές και να κάνει τις επενδύσεις ανοιχτές και οικονομικά προσιτές σε όλους - μια παρόμοια προσέγγιση που έλαβαν με τα τραπεζικά προϊόντα και τα Cryptocurrencies.

Μόνο τους τελευταίους 12 μήνες, η Revolut αύξησε τον αριθμό των πελατών της κατά 300% περισσότερο, από πάνω από 2 εκατομμύρια πελάτες, τοποθετώντας σταθερά την εταιρεία με έδρα το Λονδίνο ως το ταχύτερα αναπτυσσόμενο fintech στην Ευρώπη. Επιπλέον, η εταιρεία κυκλοφόρησε περαιτέρω δεδομένα που δείχνουν μηνιαίο όγκο συναλλαγών 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ενώ οι πελάτες πραγματοποιούν πάνω από 100 εκατομμύρια μεμονωμένες συναλλαγές.

Η Revolut αναφέρει επίσης ότι περίπου 900.000 πελάτες τους είναι στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τη Γαλλία και την Πολωνία να εμφανίζονται ως η δεύτερη και η τρίτη μεγαλύτερη αγορά αντίστοιχα. Προς το παρόν η πιο “Hot” Fintech διατίθεται μόνο στην Ευρώπη, η Revolut αναμένεται να ξεκινήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, τη Σιγκαπούρη, το Χονγκ Κονγκ, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία τους επόμενους μήνες.

Ο Nik Storonsky, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Revolut δήλωσε:

"Για να το πούμε καθαρά, θα κάνουμε την ίδια διαταραχή στις επενδύσεις όπως και στην τραπεζική. Οι μεσίτες χρεώνουν τους ανθρώπους το ποσό των £ 5,00 ανά συναλλαγή και οι διεπαφές είναι αργές και προκαλεί σύγχυση για τους καταναλωτές. Τα σημεία πόνου είναι σαφή για εμάς και το περιθώριο βελτίωσης είναι τεράστιο. "

"Με την πραγματική Revolut μόδα, θα κάνουμε επενδύσεις φτηνές, διαισθητικές και εντελώς κινητές, κάτι ακριβώς που το κοινό μας περιμένει από εμάς. Πρόκειται για ένα ακόμη βήμα προς την κατεύθυνση του στόχου μας να δημιουργήσουμε μια ενιαία θυρίδα όπου οι άνθρωποι θα μπορούν να διαχειριστούν ολόκληρη την οικονομική τους ζωή, από καθημερινή τραπεζική μέχρι cryptocurrencies και επενδύσεις ».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr