NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Τέχνη, Μόδα και Φωτογραφία στα ολοκαίνουρια δωμάτια & σουίτες του St. George Lycabettus Lifestyle Hotel!

Τέχνη, Μόδα και Φωτογραφία στα ολοκαίνουρια δωμάτια & σουίτες του St. George Lycabettus Lifestyle Hotel!
11_06_2018 | 12:28 11_06_2018 | 12:48
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Το πολυβραβευμένο 5* ξενοδοχείο St. George Lycabettus, αποτελεί παράδειγμα μοντέρνας πολυτέλειας και διαχρονικής κομψότητας. Το ίδιο απέδειξε και πρόσφατα, μέσα από την ανακαίνιση όλων των δωματίων του. 

Το εντυπωσιακό design του St. George Lycabettus είναι εμπνευσμένο από το τρίπτυχο «Art - Fashion- Photography», με «άρωμα» Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, έχει δημιουργηθεί όροφος αφιερωμένος στους Έλληνες σχεδιαστές μόδας. Διαχρονικής αξίας σχεδιαστές όπως ο Γιάννης Τσεκλένης, Λουκία κ.α. αλλά και πιο σύγχρονοι εκφραστές της, όπως η Μαίρη Κατράντζου, η Σ. Κοκοσαλάκη, ο Βασίλης Ζούλιας, ο Βαλταδώρος, η Δάφνη Βαλλέντε, ο Ντάσιος, η Εριφύλλη, ο Λάσκαρης, η Λ. Κατσανίδου, η Ορσαλία Παρθένη, η Χαρά Λεμπέση έχουν την τιμητική τους. 

Οι Σουίτες «Αnna Molinari» και «Pierre Cardin» είναι αφιερωμένες στους γνωστούς διεθνείς σχεδιαστές μόδας, που ήταν τακτικοί επισκέπτες του ξενοδοχείου και χαρακτηρίζονται από εκλεπτυσμένο design, μετατρέποντας τις σουίτες σε ένα κομψό «ναό» μόδας.

Στους διάδρομους του ξενοδοχείου, εκτίθενται έργα που παρουσιάζουν την ιστορία της μόδας από το βιβλίο του Δ.Λυμπερόπουλου «Ελληνική Μόδα 1900-2000».

Τη σχεδίαση των δωματών και σουιτών ανέλαβαν αποκλειστικά Έλληνες αρχιτέκτονες. Η Κατερίνα Ευθυμίου των «Positive+Architects» για τα δωμάτια των Ελλήνων Σχεδιαστών Μόδας, των Ελλήνων Ζωγράφων και Φωτογράφων. Επίσης η Μαρία Παπατριανταφύλλου και η Omniview Design που εμπνεύστηκαν από τον Ελληνικό Πολιτισμό.

Με την ευκαιρία του Greek Fashion Floor, στις 15 Ιουνίου έρχονται στην Αθήνα και στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus οι διεθνούς φήμης Γάλλοι σχεδιαστές Jean-Claude Jitrois Chantal Thomass σε εκδήλωση με θέμα “H μόδα ως μέσο διαπολιτισμικού διαλόγου” την οποία θα παρουσιάσει η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του Ε.Ι.Π.Δ., κυρία Ada Ηλιοπούλου.

St.George-Lycabettus-Lifestyle-Hotel_05.jpg?mtime=20180611122720#asset:89554:freeHeight
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr