NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία
ανάγνωση

Pierce Leadership Academy 2018: Καλοκαιρινό βιωματικό αγγλόφωνο πρόγραμμα στο Pierce – Aμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

Pierce Leadership Academy 2018: Καλοκαιρινό βιωματικό αγγλόφωνο πρόγραμμα στο Pierce – Aμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

Τέσσερα αντικείμενα, μία ολιστική εκπαιδευτική εμπειρία για εφήβους 13-17 ετών, από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Από 25 Ιουνίου έως 13 Ιουλίου

Τι είναι η ηγεσία και τι κάνει έναν ηγέτη… ηγέτη; Σε αυτό το πρόγραμμα οι μαθητές θα ανακαλύψουν την αυτοπεποίθηση και τις δεξιότητες που χρειάζονται ώστε να παίρνουν αποφάσεις ως αποτελεσματικοί ηγέτες. Το Pierce Leadership Academy είναι πολλά περισσότερα από ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα, είναι μία ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία. Είναι τρεις εβδομάδες γεμάτες μαθήματα, εργαστήρια, προσομοιώσεις, εποικοδομητικές συζητήσεις και εκπαιδευτικές εξορμήσεις, στη διάρκεια των οποίων οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν περιοχές ενδιαφέροντος, να εκτεθούν σε νέα γνωστικά αντικείμενα και επιστήμες, ώστε να κατανοήσουν καλύτερα τους μηχανισμούς της ηγεσίας. Μέσα από το πρόγραμμα ενθαρρύνονται να υπερβούν τους εαυτούς τους με ουσιαστικούς τρόπους που οδηγούν σε αυτογνωσία, προσωπική ανάπτυξη και υπεύθυνη και ώριμη λήψη αποφάσεων. Το καλοκαιρινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τις ακόλουθες ενότητες:

Στη διάρκεια των δύο πρώτων εβδομάδων, οι συμμετέχοντες θα ακολουθήσουν την ενότητα της επιλογής τους, ενώ την τρίτη και τελευταία εβδομάδα, θα ενθαρρυνθούν να δουλέψουν μαζί, να μεταφέρουν γνώση, να αλληλεπιδράσουν, να αγκαλιάσουν τη διαφορετικότητα αυτών των 4 ενοτήτων και να εξασκήσουν τις δεξιότητές τους στον πραγματικό κόσμο.

Επίσης τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν γνωριμίες και να αναπτύξουν δεσμούς με Έλληνες και ξένους συνομηλίκους τους! Ήδη στο φετινό Pierce Leadership Academy θα συμμετάσχουν 15 μαθητές από την Αμερική, υπότροφοι του Jack Kent Cooke Foundation. Πρόκειται για άριστους μαθητές που, μέσα από την εμπειρία του Pierce Leadership Academy, θα γνωρίσουν καλύτερα την Ελλάδα και το Pierce, και θα συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους στα καλύτερα πανεπιστήμια των ΗΠΑ.

Το πρόγραμμα απαιτεί εγγραφή και υποχρεωτική συμμετοχή των μαθητών καθ’ όλη τη διάρκεια της διεξαγωγής του.

Για τα παιδιά εκτός Αθήνας, υπάρχει δυνατότητα φιλοξενίας στις υπερσύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του Κολλεγίου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr