NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Στήριξη Επιχειρήσεων
ανάγνωση

Στην Αθήνα για επενδυτές η πρώτη επιχειρηματική αποστολή του Πακιστάν

Στην Αθήνα για επενδυτές η πρώτη επιχειρηματική αποστολή του Πακιστάν

Τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα διερευνά η πρώτη επιχειρηματική αποστολή από το Πακιστάν, η οποία πραγματοποιεί στην Αθήνα σειρά επαφών με επιχειρηματίες και Eπιμελητήρια.

Η επιχειρηματική αποστολή που διοργανώθηκε από το Ελληνο-Πακιστανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων της Λαχώρης, χθες έγινε δεκτή σε ειδική τελετή στην Πρεσβεία του Πακιστάν από τον Πρέσβη κ. Khalid Usman Qaiser, ο οποίος υποδέχθηκε την αποστολή και έφερε σε επαφή τους επιχειρηματίες από το Πακιστάν με ομοεθνείς τους που ήδη δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Στην ομιλία του ο Πρέσβης αναφέρθηκε εκτενώς στη σημασία και στο ρόλο που διαδραματίζει η Ελλάδα στον ευρύτερο βαλκανικό και ευρωπαϊκό χώρο.

Ο κ. Khalid Usman Qaiser επεσήμανε τις διευκολύνσεις που παρέχει η χώρα μας στους επενδυτές με την Golden Visa, κάνοντας μεγάλες αναφορές στους δεσμούς της χώρας του με την Ελλάδα.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην οικονομία της χώρας μας, σημειώνοντας ότι σύμφωνα με στοιχεία της πρεσβείας, φέτος αλλά και το 2019 θα υπάρξει επιτάχυνση στην ανάπτυξη των επενδύσεων, τουλάχιστον σε 10 τομείς μεταξύ των οποίων φάρμακα και πληροφορική.

Διαβάστε περισσότερα: Ναυτεμπορική

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr