NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Platinum για την Amuse Concept Events στα Event Awards 2018 στην κατηγορία “Best Conferences 2018”

Platinum για την Amuse Concept Events στα Event Awards 2018  στην κατηγορία “Best Conferences 2018”

Συνολικά απέσπασε 10 βραβεία, διατηρώντας σταθερά την πρώτη θέση σε διακρίσεις

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η Amuse Concept Events αναδείχτηκε η απόλυτη νικήτρια με συνολικά 10 βραβεία σε πολλαπλές κατηγορίες. Η Τελετή Απονομής των Event Awards 2018 πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Ιουλίου, στον Ιππόδρομο Αθηνών, βραβεύοντας τους δημιουργούς και διοργανωτές των σπουδαιότερων εκδηλώσεων στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, η Amuse Concept Events διακρίθηκε με Platinum βραβείο στην κατηγορία “Best Conferences 2018" για το “Management Team Meeting 2018” του ομίλου ΟΤΕ.  

Συνολικά, απέσπασε 10 βραβεία τα όποια προέρχονται από τις παρακάτω κατηγορίες: Best Brand / Product Events, Best Corporate Event /Kick-Offs Πωλήσεων & Marketing, Incentives / Team Building / Employee Engagement, Λανσάρισμα Υπηρεσίας / Προϊόντος, Εκδήλωση Τύπου / Media, Εγκαίνια Καταστήματος, Διεθνή Συνέδρια, Επιχειρηματικά Συνέδρια & Best Conferences 2018.

Αποσπώντας τα περισσότερα βραβεία της διοργάνωσης και το Platinum στην κατηγορία “Best Conferences 2018”, o Managing Partner της Amuse Concept Events, Βασίλης Μεντζελόπουλος, δήλωσε με αφορμή τα βραβεία: «Είμαστε εδώ! Είμαστε μια μεγάλη και δυνατή ομάδα, η οποία ανταποκρίνεται non stop στις απαιτήσεις των πελατών της, έχοντας ως μοναδικό στόχο, να κερδίζει καθημερινά όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη του πελάτη. Η εμπιστοσύνη και η αγάπη των πελατών, μας κάνουν περήφανους και μας δίνουν το έναυσμα να γινόμαστε ακόμη καλύτεροι. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους πελάτες μας και σε όλη την ομάδα της amuse! Μας τιμά ιδιαίτερα που έχουμε τη δυνατότητα να δουλεύουμε με κάποιες από τις πιο δυνατές και δυναμικές εταιρείες στην Ελλάδα και είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτό».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr