NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Open Coffee Heraklion | 2nd summer meet-up

Open Coffee Heraklion | 2nd summer meet-up
30_07_2018 | 11:15
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Η νότα επιχειρηματικότητας που θέλεις να έχει το καλοκαίρι σου!

Το Open Coffee Heraklion δε θα μπορούσε να λείψει από το καλοκαίρι μας, με μια όμως πιο χαλαρή, καλοκαιρινή εκδήλωση. Το 2o Summer Meetup έρχεται την Πέμπτη, 2 Αυγούστου στις 20:00, στην αυλή του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, για να δώσει στο καλοκαίρι μας μια νότα επιχειρηματικότητας και κουλτούρας συνεργασίας!

Σκοπός της βραδιάς είναι να συναντηθεί η πιο ενεργή κοινότητα του Ηρακλείου, να γνωριστεί καλύτερα, να διαδράσει, να επικοινωνήσει αλλά και να έχει τα ερεθίσματα να σχεδιάσει τα επόμενά της επιχειρηματικά –και όχι μόνο- βήματα.

Το Open Coffee Heraklion αποτελεί ένα σημείο συνάντησης για εκείνους που δημιουργούν ή θέλουν να δημιουργήσουν, για όσους δραστηριοποιούνται στους τομείς του επιχειρείν και της τεχνολογίας και επιθυμούν να γνωρίσουν ανθρώπους από αυτούς τους χώρους, να ανταλλάξουν ιδέες, να βελτιώσουν τις ήδη υπάρχουσες και να εξελίξουν το επιχειρηματικό τους όραμά, εμπνεόμενοι από παραδείγματα επιχειρήσεων που τα καταφέρνουν.

Αν όλα τα παραπάνω σε ενδιαφέρουν και θέλεις να γνωρίσεις καλύτερα την κοινότητα του Open Coffee, η πρόσκληση είναι ανοιχτή και χωρίς κόστος συμμετοχής. Δήλωσε συμμετοχή εδώ. Ανάμεσά μας θα κυκλοφορεί μια πονηρή αλεπού, αναζητώντας μήλα για να φτιάξει τον μηλίτη της, τον Μηλοκλέφτη. Ενώ, τη βραδιά θα ντύσει μουσικά ένας DJ έκπληξη!

Το Summer Meetup δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Save the date: Πέμπτη, 2 Αυγούστου στις 20:00, στην αυλή του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Κορωναίου 9). 
Δήλωσε συμμετοχή και μάθε όλες τις εκπλήξεις της βραδιάς του 2ου Summer Meetup – Open Coffee Heraklion.

Μάθε περισσότερες πληροφορίες για το Open Coffee Heraklion

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr