NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

2o Invest in Greece Forum στο Πεκίνο

2o Invest in Greece Forum στο Πεκίνο
29_08_2018 | 14:20 29_08_2018 | 14:27
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Κεντρικός πυλώνας της αποστολής στο Πεκίνο θα είναι το επενδυτικό Forum «2ndINVEST IN GREECE FORUM - THE “DRAGON HEAD” OF THE NEW SILKROAD INTO EUROPE» που θα διοργανωθεί στις 18 Οκτωβρίου 2018 στο Πεκίνο.

Η BELT AND ROAD ASSOCIATES σχεδιάζει επιχειρηματική Αποστολή το διάστημα 15-21 Οκτωβρίου 2018, στο Πεκίνο της Κίνας, με σκοπό την προώθηση της Ελλάδας ως χώρα επενδυτικού προορισμού για τους Κινέζους επενδυτές.

Στην αποστολή στο Πεκίνο θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, εκπρόσωποι φορέων που θα προωθήσουν τις επενδύσεις με τις οποίες σχετίζεται ο φορέας, επιχειρηματίες που επιθυμούν να συνομιλήσουν απευθείας με Κινέζους επενδυτές, σύμβουλοι επιχειρήσεων που προωθούν επενδυτικά σχέδια σε επενδυτές και άλλοι. Στόχος όλων μας ένας και κοινός, η προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα από την Κίνα.

Οι συνδιοργανωτές στην Κίνα είναι Κρατικοί και ιδιωτικοί φορείς με μεγάλη εμπειρία στην διοργάνωση ανάλογων εκδηλώσεων για επενδύσεις.

Στο επενδυτικό Forum «2nd INVEST IN GREECE FORUM - THE “DRAGON HEAD” OF THE NEW SILK ROAD INTO EUROPE» θα διεξαχθούν σειρά από ομιλίες αναφορικά με την Ελλάδα ως τόπο επενδυτικού ενδιαφέροντος καθώς και σειρά παρουσιάσεων Κλάδων της Ελληνικής Οικονομίας που παρουσιάζουν ειδικό ενδιαφέρον για τους ξένους επενδυτές.

Είναι η πρώτη φορά που θα παρουσιαστεί στο Πεκίνο, σε μια τέτοιου τύπου εκδήλωση, η Ελλάδα ως τόπος επενδυτικού ενδιαφέροντος, ενώπιον εκατοντάδων εκπροσώπων επενδυτικών επιχειρήσεων της Κίνας και Κινεζικών εταιρειών που επενδύουν συστηματικά στο εξωτερικό. 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr