NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Θεματικό πάρκο με 100 startups στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Θεματικό πάρκο με 100 startups στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το θεματικό πάρκο «Ψηφιακή Ελλάδα» διοργανώνει το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (ΨΗΠΤΕ), στο πλαίσιο της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 startup εταιρειών.

Το πάρκο θα βρίσκεται στο περίπτερο 12, το δεύτερο μεγαλύτερο του Διεθνούς Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης και θα λειτουργεί καθ' όλη τη διάρκεια της ΔΕΘ, δηλαδή από 8 μέχρι και 16 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρεται, οι Έλληνες επιχειρηματίες που θα πάρουν μέρος θα έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν, χωρίς κόστος, «τις καινοτόμες ιδέες τους, τη φρέσκια ματιά τους στον τρόπο που έχουμε μάθει να λειτουργούμε, τα προϊόντα και τα επιτεύγματά τους, πλαισιωμένοι από ένα πλούσιο πρόγραμμα ομιλιών και workshops σε θέματα νέων τεχνολογιών, creative industry, ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και ψηφιακών δεξιοτήτων».

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, δήλωσε: «Η φετινή Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται σε μια πολύ καλή στιγμή για την ελληνική οικονομία, λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση του τρίτου και τελευταίου προγράμματος και σε μια σημαντική στιγμή για τον ρόλο που μπορεί να παίξει η χώρα βγαίνοντας από την κρίση.

Μεταξύ άλλων, θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις με ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών ενώ, με τη συνεργασία της ΕΡΤ3, θα λειτουργήσει ραδιοτηλεοπτικό στούντιο το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι startups.

Με πληροφορίες από sofokleousin

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr