NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

8ο Greenwave Festival: «Ο πλανήτης δεν είναι μίας χρήσης» [13-16/9]

8ο Greenwave Festival: «Ο πλανήτης δεν είναι μίας χρήσης» [13-16/9]
31_08_2018 | 15:09
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Το Fashion Revolution σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο 8ο Greenwave Festival: «Ο πλανήτης δεν είναι μίας χρήσης» που θα πραγματοποιηθεί 13-16 Σεπτεμβρίου στο πάρκο Ξαρχάκου στην Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ από τις 17.00 έως τις 22.00 Πέμπτη με Σάββατο και από τις 10.00 έως τις 15.00 την Κυριακή θα λειτουργεί το περίπτερο ενημέρωσης του Fashion Revolution Greece όπου και θα πραγματοποιείται παράλληλο Swap Bazaar. Καλείστε να φέρετε έως 5 κομμάτια ρούχων και αξεσουάρ γυναικείων, παιδικών και αντρικών που είναι σε καλή κατάσταση και δε χρειάζεστε πια για να τους δοθεί μια 2η ευκαιρία χρήσης μέσω της ανταλλαγής.

Την Παρασκευή 20.00-21.30 θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση με θέμα «Το κοινωνικό και οικολογικό αποτύπωμα της μόδας και το κίνημα Fashion Revolution». Θα είναι μία ερευνητική ματιά σε όλες τις διαδικασίες που εμπλέκονται στη βιομηχανία της μόδας από τον σχεδιασμό μέχρι τη χρήση και τις κοινωνικές και οικολογικές επιπτώσεις που έχουν αυτές. Εκτός από τα προβλήματα θα παρουσιαστούν και πιθανές λύσεις και θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr