NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδος-Ουζμπεκιστάν στο ΕΒΕΘ

Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδος-Ουζμπεκιστάν στο ΕΒΕΘ
05_09_2018 | 13:55 05_09_2018 | 13:56
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Tο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης διοργανώνει, σε συνεργασία με Γεν. Προξενείο του Ουζμπεκιστάν στη χώρα μας, Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδος-Ουζμπεκιστάν που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρες 18:30-21.00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ, στο 2ο όροφο, Τσιμισκή 29, με την ευκαιρία επίσκεψης Ουζμπεκικής Επιχειρηματικής Αποστολής, στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. 

Η Αποστολή, επικεφαλής της οποίας θα είναι ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Ουζμπεκιστάν, κ..Islam Djasimov, αποτελείται από 16 επιχειρήσεις / φορείς, αναλυτικό κατάλογο των οποίων επισυνάπτεται.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση της οικονομίας και των επενδυτικών ευκαιριών που παρουσιάζει το Ουζμπεκιστάν, θα ακολουθήσει η υπογραφή συμφωνητικού συνεργασίας μεταξύ των δύο προαναφερόμενων Επιμελητηρίων και εν συνεχεία θα πραγματοποιηθούν επιχειρηματικές συναντήσεις των Ουζμπέκων επιχειρηματιών με Βορειοελλαδίτες συναδέλφους τους. Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στο επισυναπτόμενο πρόγραμμα.

Οι επαφές θα πραγματοποιηθούν στην αγγλική γλώσσα. Για το λόγο αυτό σε περίπτωση που δεν είναι ευχερής η επικοινωνία σας στην αγγλική, παρακαλείσθε να συνοδεύεστε από διερμηνέα.

Εφόσον ενδιαφέρεσθε για την εκδήλωση, η συμμετοχή στην οποία είναι δωρεάν, παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη σχετική on line δήλωση συμμετοχής, ως το μεσημέρι της 7.9.2018.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, στο τηλ.: 2310-370.132.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr