NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Nike: Τολμηρή διαφημιστική εκστρατεία με τον Colin Kaepernick

Nike: Τολμηρή διαφημιστική εκστρατεία με τον Colin Kaepernick

Το κεντρικό πρόσωπο νέας διαφημιστικής καμπάνιας της Nike είναι ο Colin Kaepernick, ο αθλητής του ράγκμπι που, το 2016, κατά τη διάρκεια του αμερικανικού εθνικού ύμνου και πριν την έναρξη αγώνα προετοιμασίας, είχε μείνει γονατιστός, ως αντίδραση στις φυλετικές ανισότητες στις ΗΠΑ.

Η γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών των επέλεξε για την καμπάνια που σηματοδοτεί την 30η της επέτειο, με τον Kaepernick να αφηγείται το δίλεπτο βίντεο που έχει δημοσιευθεί στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ εμφανίζεται σε αυτό με την αμερικανική σημαία στο υπόβαθρο.

Η δημοσίευση συνοδεύεται από την πρόταση «πίστεψε σε κάτι. Ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως θα θυσιάσεις τα πάντα», συνοδευόμενη από το γνωστό σλόγκαν «Just Do It». Ο Kaepernick ακούγεται στο βίντεο να λέει «Don't ask if your dreams are crazy. Ask if they are crazy enough».

Την αντίδραση του στη συγκεκριμένη καμπάνια εξέφρασε, μέσω ανάρτησης στο Twitter, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, αναφέροντας πως η Nike «σκοτώνεται» από τον θυμό και τις αντιδράσεις του κόσμου, υπογραμμίζοντας πως «αναρωτιέμαι εάν περίμεναν πως θα συμβεί αυτό» και πως δεν θα παρακολουθεί αγώνες του NFL έως ότου «στέκονται για τη σημαία».

Παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα με την προβολή του video. Επικοινωνήστε μαζί μας αν επιθυμείτε να το αναφέρετε.
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr