NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Workshop Service Design and Change Management από την Ελληνοαμερικανική Ένωση

Workshop Service Design and Change Management από την Ελληνοαμερικανική Ένωση

Σχεδιασμός καινοτόμων υπηρεσιών με αξία για τον πελάτη, το χρήστη και την επιχείρηση

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση φέρνει και πάλι στην Ελλάδα το Copenhagen Institute of Interaction Design, ένα από τα  25 κορυφαία design schools στον κόσμο, για το μοναδικό workshop Service Design and Change Management, στις 22 και 23 Νοεμβρίου 2018.

Στη διάρκεια του workshop οι συμμετέχοντες θα μάθουν να εφαρμόζουν χρήσιμα εργαλεία του service design για να αποκαλύψουν ευκαιρίες, να σχεδιάσουν λύσεις – προϊόντα, υπηρεσίες, εφαρμογές, διαδικασίες -  που δημιουργούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και προσδίδουν αξία στους πελάτες ή τους χρήστες και την επιχείρηση τους.

Το workshop παρέχει τα εργαλεία και την καθοδήγηση που χρειάζεται ένα στέλεχος προκειμένου να κατανοήσει το περιβάλλον του ως ένα σύστημα ανταλλαγής αξίας και να αναλύσει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρει ως εμπειρίες που προσδίδουν αξία στη διάρκεια του χρόνου.

Στη διάρκεια του workshop οι συμμετέχοντες θα μάθουν να ορίζουν την αξία όχι πλέον βάσει των αναγκών των πελατών αλλά βάσει των αποτελεσμάτων που θέλουν οι πελάτες να επιτύχουν, μέσα από μεθοδολογίες συμπεριφοράς.

Από το στρατηγικό στον τακτικό σχεδιασμό, οι συμμετέχοντες θα μάθουν να απεικονίζουν προτάσεις, να αξιολογούν περιοχές ευκαιριών, σύμφωνα με τις δυνατότητες της επιχείρησης τους, να εντοπίζουν σημεία παρέμβασης και να σχεδιάζουν εμπειρίες που δημιουργούν αξία για τους πελάτες ή τους χρήστες αλλά και την επιχείρηση.

Λόγω του πρακτικού χαρακτήρα του workshop οι θέσεις είναι περιορισμένες. Ισχύει προνομιακή τιμή εγγραφής ως τις 19 Οκτωβρίου. Αναλυτικές πληροφορίες στο designthinking.hau.gr

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr