NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η εφαρμογή της Revolut διαθέσιμη και στα ελληνικά

Η εφαρμογή της Revolut διαθέσιμη και στα ελληνικά

Η Revolut ανακοίνωσε τη διάθεση της εφαρμογής της και στα ελληνικά, τονίζοντας, μέσω σχετικού δελτίου Τύπου, πως με αυτόν τον τρόπο «γίνεται ακόμα πιο προσιτή στους Έλληνες καταναλωτές, μιας και η μετάφραση στοχεύει στην περαιτέρω διείσδυση στη χώρα προσελκύοντας νέους χρήστες που δεν είναι εξοικειωμένοι με τα Αγγλικά».

Μέσω της ίδιας ανακοίνωσης, η εταιρεία αναφέρθηκε και στην έναρξη των operations στη Μάλτα, υπογραμμίζοντας και τις δηλώσεις που έκανε ο Πρωθυπουργός της χώρας, Joseph Muscat, επί του θέματος, «γεγονός που σηματοδοτεί πόσο ανοιχτή είναι η Μάλτα σε νέες τεχνολογίες, ειδικά στον χώρο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Δεν είναι άλλωστε τυχαία η προσπάθεια της Μαλτέζικης κυβέρνησης να κάνει rebranding της χώρας σε "blockchain island" προσελκύοντας επενδύσεις από όλο τον κόσμο».

«Η Μάλτα είναι μια αγορά κλειδί για την Revolut» όπως δηλώνει ο Δημήτρης Λιτσικάκης που ήδη εκτελεί χρέη Country Manager στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα. «Αυτό προκύπτει από την υψηλότατη διείσδυση που απολαμβάνει η Revolut στην χώρα της Μεσογείου, που ανέρχεται αυτή τη στιγμή σε 7%. Ενδεικτικό μάλιστα είναι το γεγονός ότι η πρώτη επίσημη εκδήλωση της Revolut στη Μάλτα, το γνωστό #RevRally που είδαμε να πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία και σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, είχε τεράστια ανταπόκριση από το κοινό».

Όπως δήλωσε ο κ. Λιτσικάκης «η αίθουσα των 500 ατόμων που είχαμε εξασφαλίσει για το 1o RevRally Malta ήταν τελικά πολύ μικρή και κινηθήκαμε γρήγορα στην εύρεση μεγαλύτερου αμφιθεάτρου, καθώς δώσαμε 800 εισιτήρια μέσα σε 45 μόλις λεπτά! Η δίψα των κατοίκων της Μάλτας για καινοτόμες FinTech υπηρεσίες είναι έκδηλη, μιας και έχουμε άλλα 1.300 άτομα στην λίστα αναμονής για το εν λόγω event, νούμερα που πραγματικά εντυπωσιάζουν και αποδεικνύουν ότι η απόφαση να επενδύσουμε και στη Μάλτα ήταν πέρα για πέρα σωστή».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr