NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

2 Βραβεία για το GOVIBER, την Omni-Messaging Πλατφόρμα της Yuboto!

2 Βραβεία για το GOVIBER, την Omni-Messaging Πλατφόρμα της Yuboto!
20_09_2018 | 10:00 20_09_2018 | 10:06
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Ακόμη 2 πολύ σημαντικές διακρίσεις για τη Yuboto, αυτή τη φορά στα Mobile Excellence Awards 2018, τον ετήσιο θεσμό ανάδειξης των κορυφαίων εταιρειών στους τομείς του Mobile Business & Marketing. Την Τετάρτη 19/9, σε μία λαμπερή τελετή απονομής όπου παραβρέθηκαν οι μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, η Yuboto είχε την τιμή να παραλάβει 2 Βραβεία, 1 Gold στην κατηγορία «Innovative Mobile Messaging Services», καθώς και 1 Silver στην κατηγορία «Innovative Mobile Application / Service». Και τα 2 Βραβεία απονεμήθηκαν στην εταιρεία για την ανάπτυξη της ολοκληρωμένης και καινοτόμου Omni-Channel πλατφόρμας GOVIBER, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε εταιρείες και brands να υλοποιούν omni-messaging καμπάνιες αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα mobile marketing κανάλια.

Με αφορμή την εξαιρετική επίδοση της Yuboto, o Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας κύριος Ανδρέας Κωνσταντινίδης, δήλωσε: «H διπλή βράβευση της εταιρείας στην κατηγορία «Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα στον Κλάδο του Κινητού Επιχειρείν» πιστοποιεί με τον πλέον αδιαμφισβήτητο τρόπο ότι η Yuboto σχεδιάζει, αναπτύσσει και παρέχει τεχνολογικά προϊόντα και υπηρεσίες που δίνουν καίριες λύσεις και δημιουργούν επιπρόσθετη αξία στην αγορά του Mobile, που καθημερινά μεταβάλλεται. Η πιο πρόσφατη τάση στον κλάδο αφορά το omni-channel marketing και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που το GOVIBER έχει υιοθετηθεί από τις μεγαλύτερες εταιρείες και σημαντικά retail brands προκειμένου να υλοποιούν επιτυχώς omni-messaging καμπάνιες σύνθετων απαιτήσεων.»

Τέλος, είναι σημαντικό να τονιστεί ότι η Yuboto, χάρη στην έντονη δραστηριότητά της στο εξωτερικό, έχει ήδη εξασφαλίσει συνεργασίες ώστε να είναι από τις πρώτες εταιρείες παγκοσμίως που θα διαθέσει το κανάλι του WhatsApp ως μέσο εμπορικής επικοινωνίας σε επιχειρήσεις.

Μπορείτε να διαπιστώσετε τους λόγους για τους οποίους το GOVIBER πήρε 2 Mobile Excellence Awards και να εξερευνήσετε τις απεριόριστες δυνατότητές του εδώ.  

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr