NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

McDonald’s: Καταργούν τις τεχνητές ουσίες, όχι όμως και από τις πίκλες

McDonald’s: Καταργούν τις τεχνητές ουσίες, όχι όμως και από τις πίκλες

Σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που παρασκευάζονται τα γνωστά burger της ανακοίνωσε η McDonald’s USA, χαρακτηρίζοντας τη συγκεκριμένη εξέλιξη ένα «σημαντικό ορόσημο» στην ιστορία της.

Σύμφωνα με την γνωστή αλυσίδα ταχυφαγείων, τα κλασσικά burger της δεν έχουν πλέον «τεχνητά συντηρητικά, τεχνητές γεύσεις ή τεχνικά χρώματα», υπογραμμίζοντας πως το μόνο στο οποίο εντοπίζεται τεχνητό συντηρητικό είναι οι... πίκλες.

Η McDonald’s αναφέρει πως οι παραπάνω αλλαγές θα εφαρμοστούν και στα 14.000 εστιατόρια που λειτουργεί στις ΗΠΑ και αφορούν στα hamburger, cheeseburger, double cheeseburger, McDouble, Quarter Pounder with Cheese, double Quarter Pounder with Cheese και Big Mac.

Οι αλλαγές θα αφορούν σε κάθε συστατικό ενός burger, από το ψωμάκι και της σως μέχρι το κρέας. Εκτός, όπως προαναφέρθηκε, από τις...πίκλες.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr