epixeiro
Αγορές

Attica Πολυκαταστήματα: Η δεύτερη νέα εισαγωγή στο Euronext Athens μέσα στο 2026

Η πρώτη εταιρεία Premium Brands που εισάγεται στο ελληνικό χρηματιστήριο

Κοινοποιήστε

Σχολιάστε

Διαβάζεται σε 2 λεπτά

Attica Πολυκαταστήματα: Η δεύτερη νέα εισαγωγή στο Euronext Athens μέσα στο 2026
epixeiro

02/07/2026 | 14:16

epixeiro

02/07/2026 | 15:03

Το καμπανάκι έναρξης της συνεδρίασης χτύπησε σήμερα η «Attica Πολυκαταστήματα» που εισήχθη στο ελληνικό χρηματιστήριο. Είναι η πρώτη εταιρεία λιανικού εμπορίου και αγαθών πολυτελείας (premium brands) που εισάγεται στο ελληνικό χρηματιστήριο δημιουργώντας μία νέα κατηγορία.

Αναφερόμενος στην είσοδο , ο πρόεδρος του Δ.Σ. της IDEAL Holdings, κ.  Λάμπρος Παπακωνσταντίνου, δήλωσε: «Είμαστε η πρώτη εταιρεία που προχωράμε στην είσοδο, χωρίς άντληση νέων κεφαλαίων».

«Είναι μια ξεχωριστή ημέρα που επισφραγίζει μια επιτυχημένη πορεία», σημείωσε ο Δημοσθένης Μπούμης, διευθύνωνσ ύμβουλος της Attica Πολυκαταστήματα και συνέχισε τονίζοντας ότι η είσοδος ανοίγει νέο κεφαλαίο ανάπτυξης.

«Για μια μοναδική και ιστορική στιγμή για την εταιρεία μας»,  μίλησε ο πρόεδρος του ΔΣ του Attica, Π. Κανελλόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε όλα τα στελέχη και τον «υπερπρόεδρο», όπως τον χαρακτήρισε, Λάμπρο Παπακωνσταντίνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου, ο κ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε ότι αναζητά πιθανή εξαγορά από τον Σεπτέμβριο.