NEWSFLASH...
Καινοτομία & Τεχνολογία
ανάγνωση

Έχεις smartphone; Έχεις iCard

Έχεις smartphone; Έχεις iCard
Sponsored by:
Έχεις smartphone; Έχεις iCard

60.000 ενεργοί χρήστες και 200.000 downloads για την εφαρμογή της iCard.

Με αφορμή την οδηγία 2009/110 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το ηλεκτρονικό χρήμα, τα τελευταία χρόνια οι FinTech εταιρείες (FinTech = Financial Technology) ανθούν στην Ευρώπη και παρέχουν χρηματοοικονομικές υπηρεσίες σε όλες τις χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου κάνοντας τις καθημερινές συναλλαγές των Ευρωπαίων πολιτών ακόμα ευκολότερες.  

Μια από τις FinTech με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των χρηματοπιστωτικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας είναι η iCard.  

H iCard είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος από την Εθνική Τράπεζα της Βουλγαρίας. Είναι μέλος των Mastercard, VISA, American Express, JCB, UnionPay, Borica, Bancontact, iDeal, Swisscard, AECS και συμμετέχει στα SWIFT και SEPA.

Παρέχει τις υπηρεσίες της σε όλες τις χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (και στην Ελβετία) ενώ έχει γνωστοποιήσει τη παροχή των υπηρεσιών της στη Τράπεζα της Ελλάδος (Πίνακας 13, εγγραφή No. 7 iCard) και στην Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου (Σελίδα 2, εγγραφή Νο. 3 iCard).  

Entrance.jpg?mtime=20190104130140#asset:108777

Έχει δύο data center επιπέδου 4, διαδικασία KYC (Know Your Customer) με συνομιλία μέσω βίντεο, πιστοποίηση PCI DSS 3.2, τηλεφωνικό κέντρο με υποστήριξη σε περισσότερες από 11 γλώσσες, 24ώρο κέντρο risk management και δικό της κέντρο παραγωγής καρτών.  

Η iCard φροντίζει να εξασφαλίζει την υψηλότερη ποιότητα των υπηρεσιών της, παρακολουθεί τα τελευταία βιομηχανικά πρότυπα, επενδύει σε διάφορους τομείς ώστε να δημιουργήσει ακόμα καλύτερα προϊόντα και όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες οι κτιριακές υποδομές της οι οποίες βρίσκονται στη Βάρνα (Βουλγαρία) δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις αντίστοιχες μεγάλων εταιρειών όπως Google, Facebook κ.α. Mε την iCard μπορείτε να δέχεστε εμβάσματα από τρίτους μιας και σας παρέχει προσωπικό ΙΒΑΝ στην ίδια την iCard (SWIFT / BIC: INTFBGSF) και τα χρήματα από τον iCard λογαριασμό σας μπορείτε αν επιθυμείτε να τα στείλετε μέσω εμβάσματος σε άλλη τράπεζα, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για αγορές (online και με φυσική παρουσία σε POS) ή να τα κάνετε ανάληψη σε περισσότερα από 1 εκ ΑΤΜ παγκοσμίως μέσω της χρεωστικής κάρτας iCard VISA που σας παρέχει δωρεάν και χωρίς συνδρομή.

Όλα ξεκινούν κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή iCard στο smartphone σας από τo App Store & Google Play.  

Building.jpg?mtime=20190104130138#asset:108776

Η διαδικασία ταυτοποίησης είναι πολύ απλή και γίνεται με videoκλήση μέσα από την iCard εφαρμογή. Επίσης η εφαρμογή σας παρέχει τη δυνατότητα προσθήκης χρόνου κινητής τηλεφωνίας (υποστηρίζονται και Έλληνες πάροχοι), ενώ μπορείτε ακόμα και να προσθέσετε loyalty κάρτες Ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων ώστε να μην τις κουβαλάτε στο πορτοφόλι σας. Ανάμεσα στις καινοτομίες της εφαρμογής είναι η δυνατότητα πληρωμής με χρήση του κινητού τηλεφώνου στα τερματικά POS και τα NFC wearables που θα κυκλοφορήσουν σύντομα στην αγορά.  

Με την iCard όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες απολαμβάνουν:

  • Δωρεάν και χωρίς συνδρομή λογαριασμό με προσωπικό IBAN σε EUR ή άλλα νομίσματα όπως USD, GBP, CHF, BGN, RON κ.α. στην iCard (SWIFT / BIC: INTFBGSF).
  • Δωρεάν και χωρίς συνδρομή 2 εικονικές κάρτες (1 Visa  και 1 Mastercard) για ασφαλείς διαδικτυακές αγορές. 
  • Δωρεάν και χωρίς συνδρομή φυσική χρεωστική κάρτα iCard Visa για ανέπαφες πληρωμές και αναλήψεις μετρητών σε περισσότερα από 1εκ ΑΤΜ παγκοσμίως.
  • Άμεσες μεταφορές SEPA με κόστος μόλις 1 EUR.
  • Δωρεάν και άμεσες μεταφορές μεταξύ iCard λογαριασμών. 
  • Φόρτιση του iCard λογαριασμού μέσω εμβάσματος ή με σύνδεση κάρτας άλλης τράπεζας (η σύνδεση κάρτας άλλης τράπεζας δεν ισχύει για κάρτες Ελληνικών τραπεζών λόγω των capital controls που ισχύουν για το εξωτερικό).
  • Υπηρεσία αιτημάτων πληρωμής (Payment Request).
  • Υπηρεσία δημιουργίας και αποστολής δωροκαρτών (Gift Cards).
  • Ανέπαφες πληρωμές (NFC) στα POS με χρήση Android κινητού.
  • Ανταγωνιστικές και διαφανείς συναλλαγματικές ισοτιμίες.
  • Είσοδο στην εφαρμογή με δαχτυλικό αποτύπωμα ή αναγνώριση προσώπου.
  • Κλείδωμα – ξεκλείδωμα καρτών από το κινητό για απόλυτη ασφάλεια.
  • Διαμόρφωση ορίων για αναλήψεις σε ΑΤΜ, πληρωμές κλπ.
  • Ενημέρωση συναλλαγών σε πραγματικό χρόνο.
  • Συνεχής παρακολούθηση για περιπτώσεις απάτης.
  • 24ώρη υποστήριξη.

Περισσότερα σχετικά με την iCard μπορείτε να διαβάστε στην Ελληνική ιστοσελίδα www.icard.gr  

Sponsored by:
Έχεις smartphone; Έχεις iCard
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr