NEWSFLASH...
Επιχειρήσεις & Know-how | Success stories
ανάγνωση

Fit Επιχειρηματικότητα... με την υποστήριξη της AFI

Fit Επιχειρηματικότητα... με την υποστήριξη της AFI
16_01_2019 07_10_2020

Powered by:
AFI​ Action Finance Initiative, ΑΜΚΕ
epixeiro icon Επιχειρήσεις & Know-how, Success stories

Ο Ιανουάριος είναι εδώ -και το 2019 ξεκινά δυναμικά με αισιοδοξία, αλλά και καλή προετοιμασία για κάθε εμπόδιο που θα προκύψει στο επιχειρηματικό στίβο.

Οι άνθρωπο που βοηθούν να βελτιώνουμε την ψυχική και σωματική μας υγεία είναι απαραίτητοι όλη την χρονιά, αλλά τι καλύτερο να ξεκινήσουμε μαζί τους το 2019. Ο χώρος του αθλητισμού και υπηρεσιών για μια καλύτερη σωματική υγεία, παρουσιάζει άνθηση τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας και αυτό είναι από μόνο του ένα από τα πολύ σημαντικά και θετικά βήματα που γίνονται στην Ελληνική οικονομία τον τελευταίο καιρό. Σχολές χορού, personal trainer, aerial courses… Η γυμναστική είναι για όλους και εδώ έχουμε 4 περιπτώσεις που σας καλούν να δεχθείτε το νέο έτος με φυσική υγεία και να βελτιώσετε μαζί τους την φυσική και πνευματική σας κατάσταση, όλα με την υποστήριξη της AFI!


"Santi Therapy" by Ειρήνη Λωλή.

Santi.jpg?mtime=20190115124617#asset:109940

Facebook

H Ειρήνη επιμένει στο ρητό, πώς ’’η πραγματική ευτυχία ξεκινά από μέσα μας’’ -και μέσω αυτού πορεύεται στο Santi Therapy. Τo Santi Therapy είναι ένας κέντρο εναλλακτικών θεραπειών με έμφαση στην ψυχική και σωματική υγεία, που παρέχει σωστή καθοδήγηση ώστε να γνωρίσουμε τον εαυτό μας και να αναβαθμίσουμε την ποιότητα της ζωής μας.

Η Ειρήνη απευθύνθηκε στην AFI στα πρώτα βήματα της προσπάθειας της για την πραγματοποίηση του ονείρου της. Είχε βρει τον χώρο και χρειαζόταν την απαιτούμενη υποστήριξη για την διαμόρφωση του και την αγορά εξοπλισμού. Η ενίσχυση από την ομάδα της AFI, δεν περιορίστηκε μόνο στο οικονομικό πλαίσιο, αλλά και σε ένα πλήθος συμβουλευτικών υπηρεσιών για την επιτυχία του εγχειρήματος της.

Ανάμεσα στις υπηρεσίες της, η Ειρήνη προσφέρει μαθήματα Aerial. Ένα εξαιρετικό σύστημα θεραπείας που προφέρει απελευθέρωση, ενδυνάμωση και χαλάρωση με τη βοήθεια ειδικής αιώρας τόσο για μικρούς όσο και μεγάλους. Μια αιώρηση που πέρα από τα σωματικά οφέλη προσφέρει και μια ψυχική διαύγεια για την πραγματοποίηση των στόχων σου.

Η Ειρήνη είχε στόχο την δημιουργία του Santi Τherapy -και η επιτυχία της στους πρώτες μήνες δικαιώνει τους κόπους της.

Το Santi Τherapy βρίσκεται Αμυκλών 20 στο Χαλάνδρι και σας περιμένει σε ένα ταξίδι πραγματικής ευτυχίας.


The Dance club Σεπόλια-Κολωνός by Κυριακή

44846125_2034588249918370_8682996964117184512_o.jpg?mtime=20190115124916#asset:109945

Δυρραχίου 30 & Αμβρακίας, Σεπόλια-Κολωνός

Website

H Κυριακή είναι επαγγελματίας χορεύτρια και ο χορός είναι το πάθος της. Ένας πάθος που μετουσίωσε σε σχολή χορού, στην περιοχή του Κολωνού τον προηγούμενο χρόνο. Το ένστικτο της καθώς και η ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών της, έφεραν την επιτυχία. Οι ικανοποιημένοι πελάτες διέδωσαν σύντομα την ύπαρξη του χώρου και το πελατολόγιο της διπλασιάστηκε σε έξι μήνες. Η νέα ανάγκη ήταν μπροστά στα μάτια της και αυτή δεν ήταν άλλη από την επέκταση του χώρου της και των υπηρεσιών της σε έναν ακόμη όροφο. Σε αυτό το κρίσιμο σημείο, επισκέφτηκε την AFI για την περαιτέρω ανάπτυξη της επιχείρησης της. Η διαμόρφωση του νέου χώρου καθώς και οι ανάγκες της σε κεφάλαιο κίνησης για τους πρώτους μήνες πραγματοποιήθηκαν άμεσα και νέοι πελάτες επισκέφτηκαν την νέα της αίθουσα.

Η Κυριακή μπορεί να είναι περήφανη για την σχολή χορού που έχει δημιουργήσει και ο κόσμος να διασκεδάζει, αλλά και να γυμνάζεται μέσα στο όμορφο περιβάλλον της Dance club που βρίσκεται στην Δυρραχίου 30 & Αμβρακίας, Σεπόλια-Κολωνός.


The Process by Χάρης

the-process-2.jpg?mtime=20190115125323#asset:109946

Πολυτεχνείου 21, Θεσσαλονίκη

Facebook

Για τον Χάρη η διαμόρφωση ενός σωστού και λειτουργικού σώματος είναι αποτέλεσμα μιας ολοκληρωμένης διαδικασίας που συνδυάζει την κατάλληλη εκγύμναση, την σωστή διατροφή και την συνεχή ψυχολογική ενθάρρυνση. Έχοντας ως εφόδια του την πενταετή εμπειρία ως personal trainer σε διάφορα γυμναστήρια της Θεσσαλονίκης και της Χίου καθώς και την επιπρόσθετη εξειδίκευση του σε pilates, αερόμπικ και θέματα διατροφής, ο Χάρης θεώρησε ότι ήταν έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα και να δημιουργήσει το δικό του fitness personal studio. Έτσι και έγινε! Με την βοήθεια της AFI, o Xάρης κατάφερε να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και να ανοίξει το δικό του γυμναστήριο, το The Process, το οποίο βρίσκεται στην πόλη της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην Πολυτεχνείου 21. Το The Process παρέχει υπηρεσίες εκγύμνασης τόσο σε συνεδρίες 1:1 όσο και σε μικρά γκρουπ των 2-6 ατόμων ενώ παράλληλα προσφέρει εξειδικευμένα προγράμματα σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα παχυσαρκίας καθώς και σε άτομα της τρίτης ηλικίας.



State of Shape by Μάκης & Αθηνά

State-of-Shape.jpg?mtime=20190115125743#asset:109947

Ομήρου 27 & Σόλωνος (προσεχώς)

Ο Μάκης, γυμναστής και εκπαιδευτής φυσικής αγωγής. Εργάζεται πάρα πολλά χρόνια στο αντικείμενο και ενώ είχε την ιδέα του να δημιουργήσει κάτι δικό του εδώ και αρκετό καιρό, δεν είχε τολμήσει ακόμα να κάνει το βήμα. Όταν συνάντησε τη συνάδελφο Αθηνά, η οποία ήταν και εκείνη στην ίδια φάση, αποφάσισαν να συνεταιριστούν, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και φυσικά να μοιραστούν και το ρίσκο και να ανοίξουν επιτέλους το δικό τους χώρο που τόσα χρόνια ονειρεύονταν. Η πρόσβαση σε χρηματοδότηση από την AFI ήρθε να κλειδώσει αυτή τη συνεργασία.

Το State of Shape, λοιπόν, θα είναι έτοιμο να ανοίξει πολύ σύντομα, στο κέντρο της Αθήνας. Ένας άρτια εξοπλισμένος χώρος με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό στον τομέα της εκγύμνασης και αποκατάστασης. Στοχεύοντας τα μέγιστα αποτελέσματα μέσω σύγχρονων προπονητικών μεθόδων και τεχνικών.

Θα βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στην Οδό Ομήρου 27 και Σόλωνος.

Η AFI δημιουργήθηκε το 2014 από την Action Aid Hellas και την Adie International με σκοπό:

  • Να εισάγει τις μικροπιστώσεις στην Ελλάδα. Παρέχει πρόσβαση σε χρηματοδότηση με τη μορφή μικροδανείων έως και €12.500 σε ανέργους και υφιστάμενους επιχειρηματίες που είναι αποκλεισμένοι από άλλες μορφές χρηματοδότησης. Για την εκταμίευση των δανείων συνεργάζεται με τη Eurobank και την Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα.
  • Να προσφέρει υπηρεσίες επιχειρηματικής εκπαίδευσης, υποστήριξης και mentoring μέχρι και την πλήρη αποπληρωμή του δανείου
  • Να υποστηρίζει την επιχειρηματικότητα και να κάνει συνεχείς προσπάθειες βελτίωσης του νομικού και θεσμικού πλαισίου γύρω από την επιχειρηματικότητα.


Facebook | Instagram

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr