NEWSFLASH...
Βόρεια Ελλάδα
ανάγνωση

Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας από τo ΤΟΓΜΕ-Τμήμα Μακεδονίας: Η 1η εκδήλωση στις 21/9

Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας από τo ΤΟΓΜΕ-Τμήμα Μακεδονίας: Η 1η εκδήλωση στις 21/9
14_09_2011 | 12:18 15_11_2016 | 11:15

Στις 21 Σεπτεμβρίου εγκαινιάζεται με την πρώτη εκδήλωση, ο νέος κύκλος δράσης του Τομέα Γυναικών Μάνατζερ και Επιχειρηματιών (ΤΟΓΜΕ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) - Τμήμα Μακεδονίας, με επίκεντρο την γυναικεία επιχειρηματικότητα και με τίτλο «Success Stories-Role Models».

eede.jpgΚύριο στόχο του νέου αυτού κύκλου δράσης αποτελεί η ανάδειξη και η προώθηση της γυναικείας επιχειρηματικότητας και διοίκησης. Σε κάθε εκδήλωση θα παρουσιάζεται μία προσωπικότητα από το χώρο των Γυναικών Μάνατζερ και Επιχειρηματιών, μία «Ιστορία Επιτυχίας» (“Success story”), μέσα από το οποίο θα αναδεικνύεται το «Σύγχρονο Πρότυπο» (“Role Model”) της Γυναίκας Μάνατζερ και Επιχειρηματία, ενώ κατά τη διάρκεια τους θα παρατίθεται γεύμα.

Παράλληλα με την περίπτωση της γυναικείας «Ιστορίας Επιτυχίας» θα παρουσιάζεται και μια αντίστοιχη ανδρική, από τον ίδιο κλάδο δραστηριότητας, με έναν συν-ομιλητή, με αντίστοιχη επαγγελματική δράση, καθώς το ΤΟΓΜΕ θέλει να αναδείξει ότι «η επιτυχία μπορεί να είναι μια ιστορία παράλληλη, υγιούς και καρποφόρου συνεργασίας και για τα δύο φύλα», όπως δηλώνει η Πρόεδρος του ΤΟΓΜΕ - Τμήμα Μακεδονίας, κα Λιάνα Γούτα.

Οι προσκεκλημένοι ομιλητές, γυναίκες και άνδρες θα είναι διακεκριμένοι στον τομέα τους και θα αναπτύξουν θέματα σχετικά με την επιχειρηματικότητα και την διοίκηση ως σύγχρονο και αποτελεσματικό εργαλείο υγιούς οικονομικής ανάπτυξης, αλλά και τις προσωπικές τους ιστορίες, τις δυσκολίες, τις προκλήσεις και τις συνταγές επιτυχίας.

Στο πρώτο δείπνο της σειράς “Success Story-Role Models” που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο THE MET HOTEL, στις 21 Σεπτεμβρίου 2011, στις 8.30 μμ, καλεσμένη του ΤΟΓΜΕ-Τμήμα Μακεδονίας είναι η κα Αλεξάνδρα Πίττα – Χαζάπη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της μελισσοκομικής εταιρείας «ATTIKH», ενώ καλεσμένος συν-ομιλητής, επίσης από τον χώρο των τροφίμων, θα είναι και ο κ. Κωνσταντίνος Πιστιόλας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας AGRINO.

Η κα Πίττα Χαζάπη είναι μία από τις σημαντικότερες επιχειρηματίες όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς, καθώς βραβεύτηκε ως μία από τις 40 σημαντικότερες γυναίκες επιχειρηματίες για το έτος 2000 από τον οργανισμό STAR GROUP στο θεσμό “Leading Women Entrepreneurs of the World”.

Αντίστοιχα, ο κ. Πιστιόλας, έχει αποσπάσει σημαντικά βραβεία από ελληνικούς και ξένους φορείς για την ποιότητα, την καινοτομία, την εμπορική επιτυχία, αλλά και για τη συνολική προσφορά της εταιρίας στον κλάδο των τροφίμων.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα γίνει και η παρουσίαση μιας γυναίκας μάνατζερ ή επιχειρηματία της Β. Ελλάδος από τον ίδιο επιχειρηματικό κλάδο, μέσα από τον νέο κύκλο που εγκαινίασε το ΤΟΓΜΕ με τίτλο «το ΤΟΓΜΕ-Τμήμα Μακεδονίας συναντά Γυναίκες Μάνατζερ-Επιχειρηματίες της Β. Ελλάδος, στο χώρο εργασίας τους». Στο πρώτο αυτό δείπνο, θα παρουσιασθεί η επίσκεψη του ΤΟΓΜΕ στην κα Ελένη Προίκα, Διευθύνουσα Σύμβουλο της εταιρίας «Τυροκομικά Προϊόντα Σ. Προίκας», την οποία διευθύνει στο Σοχό.

Την οργανωτική επιτροπή του κύκλου δράσης “Success Stories-Role Models” αποτελούν οι κ. Ντόρα Τόδη, Δέσποινα Αμαραντίδου, Κατερίνα Γκοτζαμάνη και Μαρία Τσακάλου, ενώ την οργανωτική επιτροπή του κύκλου δράσης “Το ΤΟΓΜΕ συναντά Γυναίκες Μάνατζερ και Επιχειρηματίες στο Χώρο Εργασίας τους” αποτελούν οι κ. Χ. Κουτάλου, Κική Καλεύρα, Λιάνα Τούσινα και Elisabeth Werter. H εκδήλωση θα μεταδοθεί από το web tv www.ka-business.gr

Χορηγός της εκδήλωσης είναι η PARFUMS CHRISTIAN DIOR HELLAS AEBE, υποστηρικτής η EUROBANK, χορηγός folder η ΟΔΥΣΣΕΥΣ ΦΩΚΑΣ Α.Ε., χορηγός διαμονής το THE MET HOTEL, χορηγοί επικοινωνίας ο ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ και το www.agelioforos.gr και χορηγός τηλεοπτικής παραγωγής το ka-business.gr.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα Γραφεία της ΕΕΔΕ – Τμήμα Μακεδονίας, Λ. Σοφού 3 – Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 55 33 18 – 19, αρμόδια η κ. Φλώρα Σαλαγιάννη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr