NEWSFLASH...

Top 15

1

Διεθνή

Αυξάνονται οι «πληροφορικάριοι» στην Ευρώπη, όχι όμως και στην Ελλάδα

​Αν και ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι μια έννοια που έχει μπει για τα καλά στο «λεξικό» μας, αυτή η ανάπτυξη δεν δείχνει να μεταφράζεται και σε αυξημένους αριθμούς θέσεων εργασίας στον τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ), στην χώρα μας. Για την ακρίβεια, η Ελλάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση του σχετικού πίνακα.

2

Food for Thought

Χρειαζόμαστε ένα Greek dream

Δεν υπάρχει όνειρο σ’ αυτόν τον τόπο. Δεν υπάρχει ένας μηχανισμός που συστηματικά να παράγει επιτυχία. Πρότυπο, πρωτότυπο, μαζική παραγωγή! Δεν υπάρχει! Έχουμε κόφτη σε όλα.

4

Personal Coaching

Τι είναι οι ψυχομετρικές Gamified και Game-Based αξιολογήσεις και εκπαιδεύσεις;

​Παιχνιδοποιημένες αξιολογήσεις, οι οποίες αναφέρονται επίσης ως ψυχομετρικές αξιολογήσεις με βάση το παιχνίδι - Game Based. Είναι το αποτελεσματικότερο και με διαφορά εργαλείο αναζήτησης των καλύτερων υποψηφίων.

5

Επιχειρήσεις & Know-how

Τα καλά πτυχία διοίκησης επιχειρήσεων, σας προετοιμάζουν κατάλληλα για τον επιχειρηματικό κόσμο του αύριο

Ένα πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων είναι καλή επιλογή για όποιον θέλει να αναπτύξει τις ηγετικές του ικανότητες ή να γίνει επιχειρηματίας ή στέλεχος επιχειρήσεων. Η τέχνη και η επιστήμη της διαχείρισης πολύπλοκων οργανισμών και της εποπτείας των ανθρώπων είναι η έμφαση της διοίκησης επιχειρήσεων.

7

Καινοτομία & Τεχνολογία

Tim Berners-Lee: Ο άνθρωπος που εφηύρε τον παγκόσμιο ιστό

Όπως συμβαίνει με πολλές μεγάλες ιδέες, ένα πρόβλημα ήταν αυτό που πυροδότησε την ανάπτυξη του Παγκόσμιου Ιστού (World Wide Web ή απλώς Web). Η επίλυση του οδήγησε στη δημιουργία ενός εργαλείου που, αδιαμφισβήτητα, άλλαξε για πάντα τον κόσμο.

9

TourismLab

Σαράντα εκατ. ετών απολιθωμένο δάσος, το Εθνικό Πάρκο Δαδιάς-Λευκίμμης-Σουφλίου

Εξήντα έξι χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Αλεξανδρούπολης στο δρόμο για την Ορεστιάδα και τη Νέα Βύσσα, στα τελευταία υψώματα της οροσειράς Ροδόπης απαντάται το Σουφλί, έδρα του Δήμου Σουφλίου, 500 μέτρα από τον δεύτερο σε μέγεθος ποταμό της ΝΑ Ευρώπης, μετά τον Δούναβη και κυριότερο ποταμό της Βαλκανικής Χερσονήσου, με συνολικό μήκος περίπου 530 χιλιόμετρα, τον ποταμό Εβρο, γνωστό και ως Μαρίτσα.

10

Διεθνή

Η πολυεθνική κατασκευαστική και ο τρομοκράτης Bin Laden

​Ο τότε Αμερικανός Πρόεδρος, George W. Bush, μαθαίνει για την τρομοκρατική επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, ένα σημείο που θα αλλάξει την παγκόσμια ιστορία και θα οδηγήσει σε μια σειρά εξελίξεων, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του σε σχολείο.

11

Personal Coaching

Μην ξεχνάτε να φροντίσετε τον εαυτό σας ως ηγέτες

​Η ηγεσία δεν είναι ποτέ εύκολη, αλλά αυτήν την περίοδο είναι ιδιαίτερα επίπονη. Ο τρόπος που συμπεριφερόμαστε στους ανθρώπους μας τώρα μετράει περισσότερο από ποτέ. Και η ηγεσία με ενσυναίσθηση, συμπόνια και δύναμη ξεκινά από την αυτοφροντίδα.

13

Εκ του Ασφαλούς

Χρήστος Στυλιανίδης, ο νέος υπουργός που ξέρει καλά την ασφαλιστική αγορά

Οι σκέψεις του για την συνολική διαχείριση των κινδύνων με τη συμμετοχή της ιδιωτικής ασφάλισης ακούστηκαν τότε, την 20η Σεπτεμβρίου 2018 στο επίσημο δείπνο που παράθεσε ο Δημήτρης Τσεσμετζόγλου -Matrix Brokers at Lloyd’s, νυν Howden - Matrix στη συνάντηση των (αντ)ασφαλιστών στο Costa Navarino.

14

Διεθνή

Οι ευκαιρίες για τις ελληνικές επιχειρήσεις στην αγορά του Καναδά

​«Στην αγορά του Καναδά υπάρχουν εξαιρετικές προοπτικές εξαγωγών ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών. Οι τομείς με τις πιο ελπιδοφόρες προοπτικές για τις ελληνικές επιχειρήσεις είναι οι τομείς τροφίμων, ενέργειας, ιδίως πράσινης, καθώς και τεχνολογίας».

Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr