NEWSFLASH...

Top 15

1

Επιχειρήσεις & Know-how

Α. Μαρκόπουλος, Prosperty: Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στην εγχώρια αγορά ακινήτων

Ο Αντώνης Μαρκόπουλος, CEO της Prosperty, μιας πλατφόρμας που διαχειρίζεται ακίνητα αξίας 300 εκατομμυρίων ευρώ, μιλάει στο epixeiro.gr για την αγορά του real estate στην Ελλάδα και για το ενδιαφέρον που υπάρχει από το εξωτερικό για επενδύσεις στην χώρα μας.

2

Τροχιοδείκτης

Να γίνει η Ελλάδα παράδεισος των «ψηφιακών νομάδων» προτείνει το Bloomberg

Η ιδέα που παρουσίασε (περισσότερο ως παράδειγμα) το Bloomberg.com σε σημερινό του άρθρο έχει απασχολήσει πολλά στελέχη του τουρισμού στην Ελλάδα, το τελευταίο διάστημα. Η Ελλάδα μπορεί να γίνει έδρα πολλών ανώτατων στελεχών και επιχειρηματιών για όσο διάστημα διαρκεί η επιδημία.

3

Διεθνή

Μια ελληνοτουρκική «συμμαχία» πίσω από το εμβόλιο του κορονοϊού

​Καμιά φορά, η ιστορία παίζει περίεργα «παιχνίδια». Και σε μια χρονιά όπως το 2020, που μέχρι σήμερα έχει εξελιχθεί τόσο διαφορετικά, ακόμη και το θέμα ενός εμβολίου κατά του κορονοϊού, που φαίνεται πως έχει εξαιρετικά καλές προοπτικές να είναι αποτελεσματικό, «κρύβει» από πίσω του μια ιδιαίτερη ιστορία: μια ελληνοτουρκική «συμμαχία».

4

Καινοτομία & Τεχνολογία

10+1 tips που κάνουν την ζωή μας ευκολότερη στον ψηφιακό κόσμο

Σε μια στιγμή που πολλοί καλούνται να εργαστούν εξ αποστάσεως, είναι σημαντικό να υπάρχουν τρόποι και tips που να κάνουν την ζωή τους ευκολότερη. Απλά, γρήγορα και - κυρίως - δωρεάν. Παρακάτω, παραθέτουμε ορισμένα από αυτά.

6

Επιχειρήσεις & Know-how

eBay: 12.000 Έλληνες πωλητές στην πλατφόρμα - Σε εξαγωγές το 95%

​Τους 12.000 έχουν φτάσει οι Έλληνες πωλητές που δραστηριοποιούνται στη γνωστή πλατφόρμα eBay, αποτελώντας ενδεχόμενη «διέξοδο» στην εποχή της πανδημίας, των lockdown και των κλειστών καταστημάτων, μια κατάσταση που έχει άλλωστε οδηγήσει και στην επέκταση του ηλεκτρονικού εμπορίου και των αγορών που πραγματοποιούνται μέσω διαδικτύου.

8

Επιχειρήσεις & Know-how

Covid-19. Ένα «πάθημα», πολλά μαθήματα για τους επιχειρηματίες

​19 ρήματα για την πανδημία που βιώνουμε: Ανησυχούμε. Δυσκολευόμαστε. Πασχίζουμε. Φοβόμαστε. Ενοχλούμαστε. Ταραζόμαστε. Παραπονιόμαστε. Περιοριζόμαστε. Πανικοβαλλόμαστε. Υποφέρουμε. Προσέχουμε. Φροντίζουμε. Συμμορφωνόμαστε. Αμυνόμαστε. Αγωνιζόμαστε. Αναμένουμε. Υπομένουμε. Επιμένουμε.

9

Επιχειρήσεις & Know-how

Η βιώσιμη κινητικότητα και το IoT δημιουργούν «πραγματικά "έξυπνες πόλεις"»

​Η βιώσιμη κινητικότητα είναι ένας όρος που κάνει την εμφάνιση του ολοένα και περισσότερο τα τελευταία χρόνια, αποκτώντας περισσότερη σημασία σε έναν κόσμο που αναζητά τρόπους για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, την ανάπτυξη έξυπνων και βιώσιμων πόλεων, την αποδοτικότερη χρήση ενέργειας - και όχι μόνο.

11

Personal Coaching

Συμβουλές από έναν ψυχίατρο για να διαχειριστείς τις νέες συνθήκες ζωής

Παγκοσμίως, η πανδημία του κορονοϊού έχει αναστατώσει τη ζωή των ανθρώπων. Οι άνθρωποι έχουν αναγκαστεί να μείνουν σπίτι, ακόμα κι αν δεν είναι άρρωστοι. Αυτές οι εξελίξεις αποτελούν ένα σοκ για το σύστημα, αλλά καθώς οι συγκεκριμένες ριζικές αλλαγές θα μας ακολουθούν ίσως για μήνες, ο συνδυασμός της γενικής ανησυχίας και της κοινωνικής απομόνωσης θα επηρεάσει βαθιά την ψυχική μας υγεία.

12

Επιχειρήσεις & Know-how

Τ. Σταυροπούλου, LG Electronics Greece: Το AI θα μεταμορφώσει την καθημερινή μας εμπειρία

Η Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Senior Marketing Manager της LG Electronics Greece, μιλάει σήμερα στο epixeiro.gr για τις επενδύσεις της LG στην χώρα μας και για το τεχνολογικό «όραμα» της κορεατικής εταιρείας.

14

Marketing & Sales

Το νέο λεξικό του Digital Marketing

Άνοιξε ξανά η γνωστή συζήτηση για την χρήση της γλώσσας, καθώς και αν είναι σωστό που χρησιμοποιούμε τόσες πολλές αγγλικές λέξεις. Ανεξάρτητα από το ποια είναι η θέση του καθένα πάνω στο ζήτημα, ένα σημείο που όλοι συμφωνούμε είναι, ότι η γλώσσα είναι δυναμική και προσαρμόζεται για να περιγράψει τις νέες καταστάσεις.

15

Εκ του Ασφαλούς

Μοντέλα franchise από κυβερνοεγκληματίες και συνταγές για cyber χτυπήματα

Στη δίνη των κινδύνων βρίσκονται οι επιχειρήσεις μετά από το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού. Πάρτι κάνουν οι cyber εγκληματίες με τις τελευταίες μελέτες να μιλάνε ακόμα και για συμφωνίες και επιχειρηματικά μοντέλα franchise μεταξύ των κυβερνοεγκληματιών για να «αγοράσουν» σε καλύτερες τιμές. Κινδυνεύουν οι χρήστες cloud, ηλεκτρονικών πλατφόρμων, εφαρμογών.

Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr