NEWSFLASH...

Top 15

2

TourismLab

Etraveli Group: «Πτήση για την κορυφή» με επίκεντρο τον άνθρωπο και την καινοτομία

Συνέχιση των υψηλών ρυθμών ανάπτυξης με δημιουργία καινοτόμων προϊόντων και αύξηση των πωλήσεων και της κερδοφορίας. Απώτερος στόχος να καταστεί σε λίγα χρόνια ο παγκόσμιος ηγέτης στη διάθεση αεροπορικών εισιτηρίων!

3

Customer Service

Δυσαρεστημένοι πελάτες. 7+1 στρατηγικές για να μην τους χάσετε

Οι πελάτες είναι κατά μέσο όρο απογοητευμένοι από το 25% των αγορών τους. Με άλλα λόγια, μία στις τέσσερις αγορές τους (είτε αυτό είναι μια νέα μάρκα κρασιού, η διαμονή σε ξενοδοχείο ή η αγορά αυτοκινήτου) δεν έχει αίσιο τέλος.

4

Επιχειρήσεις & Know-how

Gen AI: Διαφορετικές οι απόψεις εργαζομένων - εργοδοτών, «κλειδί» η «επανεφεύρεση»

Τι και αν καθημερινά βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων ή αν μεγάλοι κολοσσοί έχουν δεσμευτεί για επενδύσεις πολλών δισ. στο άμεσο μέλλον, το ζήτημα της Τεχνητής Νοημοσύνης για πολλούς παραμένει ένα πεδίο αβέβαιο και «αχαρτογράφητο».

5

Culture Hub

Φλωρεντία: To πρώτο αεροδρόμιο στον κόσμο με terminal-αμπελώνα

Πολυτελή καταστήματα, διεθνείς και εγχώριοι οίκοι μόδας, fast fashion points, tax free προϊόντα, πολύβουα cafe , εστιατόρια με φίνες τοπικές γεύσεις και άνετα σύγχρονα lounges με τεχνολογικές καινοτομίες. Είναι γεγονός ότι στα αεροδρόμια του κόσμου έχουμε δει πολλά μέχρι τώrα, σίγουρα όμως όχι, ακόμα, έναν αμπελώνα 19 στρεμμάτων στην κορυφή ενός terminal.

7

Food for Thought

Γιατί 1 στους 3 Έλληνες ψάχνει για σπίτι την επόμενη διετία

Χαμηλή ρευστότητα, τα υψηλά (ακόμη) τραπεζικά επιτόκια, η ραγδαία αύξηση του κόστους κατασκευής, ο υψηλός πληθωρισμός, το νέο κύμα κόκκινων δανείων και η προσαρμογή των ακινήτων στη πράσινη μετάβαση, αποτελούν σίγουρα τις μεγαλύτερες προκλήσεις για την αγορά των ακινήτων φέτος, σύμφωνα με τους ειδικούς.

8

Culture Hub

Ένα βιβλίο αλλιώτικο για την παιδική επιχειρηματικότητα

Μπορούν τα παιδάκια 8-12 ετών να κατανοήσουν θεμελιώδεις οικονομικές έννοιες και να αναπτύξουν βασικές επιχειρηματικές δεξιότητες φτιάχνοντας λεμονάδα μέσα από μια γιαγιαδίστικη, με κάθε καλή έννοια, συνταγή;

10

Επιχειρήσεις & Know-how

Εμπόριο: Ανθεκτικές στις κρίσεις οι ΜμΕ… αλλά ψάχνουν την ανάπτυξη

Μπορεί πολλές μικρές επιχειρήσεις, που αποτελούν την πλειονότητα της εμπορικής δραστηριότητας, να έχουν δείξει (αρκετές από αυτές) μια σημαντική ανθεκτικότητα σε μια σειρά δύσκολων καταστάσεων τα τελευταία χρόνια, ερωτηματικό αποτελεί το πως θα απεγκλωβιστούν από τις χαμηλές επιδόσεις των επάλληλων αυτών κρίσεων.​

11

Success stories

VentureGarden: Από την μισθωτή εργασία στην επιχειρηματικότητα - Είστε έτοιμοι για την μεγάλη αλλαγή;

Στο «ταξίδι της επιχειρηματικότητας», η απόκτηση πόρων και τεχνογνωσίας σε συνδυασμό με συμβουλές και κατευθύνσεις που μπορούν να δώσουν μέντορες και ειδικοί της αγοράς αποτελεί σίγουρα ένα ισχυρό εφόδιο.

13

Marketing & Sales

Η ραγδαία άνοδος των influencers και... οι «αθέμιτες εμπορικές πρακτικές»

Φανταχτερές εικόνες, ταξίδια σε εξωτικά μέρη και ξενοδοχεία του εξωτερικού συνδυασμένα με ένα προφίλ χαράς και ευδαιμονίας. Ποιος δεν θα ήθελε μια τέτοια συνθήκη στην ζωή του, ακόμα και αν χρειάζονταν να γίνει influencer;

Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr