NEWSFLASH...
Επιχειρήσεις & Know-how | Success stories
ανάγνωση

Pricebook.gr - Αλλάζει τον τρόπο που επιλέγεις Επαγγελματίες και Επιχειρήσεις για τις αγορές σου

Pricebook.gr - Αλλάζει τον τρόπο που επιλέγεις Επαγγελματίες και Επιχειρήσεις για τις αγορές σου
Sponsored by:
Pricebook.gr - Αλλάζει τον τρόπο που επιλέγεις Επαγγελματίες και Επιχειρήσεις για τις αγορές σου

Έχεις αναρωτηθεί αν υπάρχει τρόπος να βρίσκεις πάντα την καλύτερη τιμή της αγοράς για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που επιθυμείς;

Εάν ναι, τότε απλά επισκέψου το Pricebook.gr

To Pricebook είναι μία καινοτόμα πλατφόρμα που σου επιτρέπει να δημιουργήσεις δωρεάν αιτήματα για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που επιθυμείς, να λάβεις προσφορές από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και αφού τις αξιολογήσεις, να επιλέξεις την καλύτερη προσφορά.

Έτσι, είσαι πάντα σίγουρος ότι έχεις κάνει αποτελεσματική Έρευνα Αγοράς για ό,τι κι αν χρειαστείς. Κέρδισε χρόνο και χρήματα, μετατρέποντας κάθε ανάγκη σου σε ευκαιρία!

Μιλήσαμε με τον συνιδρυτή και CEO του Pricebook, Βαγγέλη Μπανιά, ώστε να μάθουμε περισσότερα για την πλατφόρμα που κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη και οικονομική.

Ποιο είναι το πρόβλημα που λύνει το Pricebook για τους ιδιώτες;

To Pricebook επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιήσουν, εύκολα και δωρεάν, μία Έρευνα Αγοράς για κάθε προϊόν ή υπηρεσία που επιθυμούν και να λάβουν προσφορές από εκατοντάδες συνεργαζόμενους επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

Έτσι, είναι πάντα βέβαιοι ότι έχουν επιλέξει την καλύτερη προσφορά της αγοράς για το προϊόν ή την υπηρεσία που επιθυμούν.

Από κινητό τηλέφωνό, οικιακές συσκευές ή εξοπλισμό για την επιχείρηση τους έως λογιστή για την φορολογική τους δήλωση, personal trainer ή καθηγητή αγγλικών.

photo1.jpg?mtime=20190517134720#asset:125486

Για ποιες υπηρεσίες και προϊόντα μπορεί ένας χρήστης να αναζητήσει προσφορές μέσω του Pricebook;

Σχεδόν για τα πάντα. Υπάρχουν πάνω από 700 κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών για τα οποία μπορείς να ζητήσεις προσφορά.

Στις υπηρεσίες, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον υπάρχει για καθηγητές, προπονητές, τεχνικούς, συνεργεία αυτοκινήτων και λογιστές.

Στα προϊόντα, οι χρήστες αναζητούν κυρίως προϊόντα τεχνολογίας, εξοπλισμό για το σπίτι και το αυτοκίνητο, καθώς και επαγγελματικό εξοπλισμό.

Ενόψει καλοκαιριού, πολλά αιτήματα που λαμβάνουμε αυτό τον καιρό αφορούν διαιτολόγους, αισθητικούς, κηπουρούς και ψυκτικούς. Αντίστοιχα, στα προϊόντα, τα «καλοκαιρινά» αιτήματα αφορούν κυρίως προϊόντα κήπου, μηχανήματα γυμναστικής και εξοπλισμό camping.

Με το Pricebook, για ό,τι θες, παίρνεις προσφορές.

Οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις τι κερδίζουν μέσω του Pricebook;

Οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις λαμβάνουν, επίσης δωρεάν, στο email τους όλα τα αιτήματα που τους ενδιαφέρουν. Επομένως, οι επιχειρήσεις είναι πάντα «ανοικτές» για να υποδεχτούν τους πελάτες που τους αναζητούν.

To Pricebook δεν παίρνει καμία προμήθεια από τις πωλήσεις τους, οπότε μπορούν να υποβάλλουν όσες προσφορές επιθυμούν και να «κερδίσουν» νέους πελάτες.

Έως σήμερα, εκατοντάδες επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν αυξήσει τα έσοδά τους και έχουν αναπτύξει το πελατολόγιό τους μέσω της συνεργασίας τους με το Pricebook.

photo2.jpg?mtime=20190517134912#asset:125487

Τι είναι το Πιστοποιητικό Έρευνας Αγοράς;

Είναι το Πιστοποιητικό που εκδίδεται αυτόματα από το Pricebook όταν ένας χρήστης ολοκληρώνει μία Έρευνα Αγοράς και επιλέγει την επιχείρηση ή τον Επαγγελματία που θα συνεργαστεί.

Έχει μεγαλύτερη αξία στις περιπτώσεις που μία επιχείρηση θέλει να έχει και να επιδεικνύει διαφάνεια για τις αγορές που πραγματοποιεί (πχ αγορά επαγγελματικού εξοπλισμού)

Πότε ξεκίνησε η λειτουργία του Pricebook και τι σας ώθησε να δημιουργήσετε την πλατφόρμα;

Η πλατφόρμα ξεκίνησε τη λειτουργία της στις αρχές του 2019, ωστόσο ξεκινήσαμε να την σχεδιάζουμε από το 2017. Πιστεύουμε ότι η τεχνολογία και το διαδίκτυο παρέχουν τη δυνατότητα να απλοποιήσουμε την Έρευνας Αγοράς που όλοι κάνουμε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που χρειαζόμαστε.

Από την άλλη, έχοντας υπάρξει οι ίδιοι ελεύθεροι επαγγελματίες, αντιλαμβανόμαστε πλήρως τι σημαίνει να έχεις ειδοποίηση στο κινητό σου κάθε φορά που ένας πελάτης θέλει να συνεργαστεί μαζί σου.

Ποια είναι τα σχέδιά σας για το μέλλον;

Βασικός στόχος μας είναι να αποτελέσει το Pricebook σημαντικό εργαλείο στην καθημερινότητα του Έλληνα καταναλωτή. Έως σήμερα, όσοι έχουν χρησιμοποιήσει τo Pricebook για να ζητήσουν προσφορές για προϊόντα ή υπηρεσίες, έχουν αποκομίσει σημαντικά οφέλη σε χρόνο και κόστος.

Ξεκινήσαμε ως μία ομάδα 5 ατόμων, σήμερα είμαστε 12 άτομα που εργάζονται για το Pricebook και αισιοδοξούμε ότι έως το τέλος του έτους θα έχουμε διπλασιαστεί.

Άλλωστε, τί καλύτερο από το να είσαι σίγουρος πώς για ό,τι θες, βρίσκεις τις καλύτερες τιμές;

Σας προσκαλούμε για δωρεάν εγγραφή και έρευνα αγοράς στο Pricebook.

Για περισσότερες πληροφορίες και συνεργασίες με το Pricebook, επικοινωνήστε με τον Βαγγέλη Μπανιά στο v.banias@pricebook.gr

Sponsored by:
Pricebook.gr - Αλλάζει τον τρόπο που επιλέγεις Επαγγελματίες και Επιχειρήσεις για τις αγορές σου
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr