NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

Διαγωνισμό για Startups στην Ψηφιακή Τεχνολογία διοργανώνει ο ΣΕΠΕ

Διαγωνισμό για Startups στην Ψηφιακή Τεχνολογία διοργανώνει ο ΣΕΠΕ

Διαγωνισμός για νεοφυείς επιχειρήσεις διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας στο πλαίσιο του digital economy forum 2019: Leading Greece to Growth, το οποίο θα λάβει χώρα στις 31 Οκτωβρίου στο Athenaeum InterContinental. Στόχος του διαγωνισμού, ο οποίος φέρει την επωνυμία Startups d.Day, είναι η ανάδειξη και η βράβευση καινοτόμων ελληνικών startup που αξιοποιούν την Ψηφιακή Τεχνολογία και δημιουργούν προϊόντα και λύσεις απευθυνόμενα στη διεθνή αγορά.

Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις, που αξιοποιούν την Ψηφιακή Τεχνολογία. Οι εταιρείες θα πρέπει να έχουν προϊόν/ λύση, είτε έτοιμο ή είτε σε πιλοτική λειτουργία (proof of concept), προκειμένου να συμμετάσχουν.
Οι συμμετέχοντες, οι οποίοι θα επιλεγούν, θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν το προϊόν/ λύση τους σε επενδυτές, funds, επιχειρηματίες, συμβούλους επιχειρήσεων, πελάτες, κ.ά., στο πλαίσιο του συνεδρίου, να δικτυωθούν με ανθρώπους και εταιρείες που μπορούν να τους βοηθήσουν στην προσπάθεια τους, ενώ για τις διακριθείσες εταιρείες θα υπάρχουν επιπλέον οφέλη, κυρίως όσον αφορά στην προβολή τους.

Όλες οι προτάσεις που θα υποβληθούν στο ΣΕΠΕ, θα εξετασθούν από την Επιτροπή Αξιολόγησης του διαγωνισμού, η οποία θα επιλέξει τις 10 καλύτερες, οι οποίες και θα έχουν τη δυνατότητα να προβληθούν με stand (π.χ. roll up, Η/Υ, υλικό προώθησης δικής τους παραγωγής), στο πλαίσιο του digital economy forum 2019.

Οι 10 εταιρείες που θα επιλεγούν, θα κληθούν στη συνέχεια να παρουσιάσουν την πρόταση τους σε πάνελ επιχειρηματιών και στελεχών του κλάδου ψηφιακής τεχνολογίας για την αξιολόγηση τους (σύντομη παρουσίαση διάρκειας μέχρι 5 λεπτών που θα προηγηθεί της διεξαγωγής του συνεδρίου, σε τόπο και χρόνο που θα ανακοινωθεί μετά τη διαδικασία επιλογής). Η παρουσία τους στο συνέδριο θα δώσει την ευκαιρία δικτύωσης με εξειδικευμένα στελέχη σε διάφορους τομείς, ώστε να λάβουν χρήσιμες συμβουλές (τεχνικές, χρηματοδοτικές, διοικητικές, οργανωτικές, κ.λπ.) για την επιχειρηματική τους ανάπτυξη.

Από αυτές τις 10 εταιρίες, θα προκριθούν οι 5 πρώτες σε σειρά κατάταξης, οι οποίες θα παρουσιάσουν τη λύση ή προϊόν που έχουν, σε συγκεκριμένη θεματική ενότητα στη διάρκεια του digital economy forum 2019. Οι 3 πρώτες σε σειρά κατάταξης θα βραβευθούν στο επίσημο δείπνο του digital economy forum 2019, παρουσία του Πρωθυπουργού, κυρίου Κυριακού Μητσοτάκη.

Η Επιτροπή Αξιολόγησης του διαγωνισμού θα στελεχωθεί από επιχειρηματίες και εξειδικευμένα στελέχη από το χώρο των επιχειρήσεων ψηφιακής τεχνολογίας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr