NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

Παρατείνεται μέχρι τις 24 Οκτωβρίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο Envolve Award Greece 2019

Παρατείνεται μέχρι τις 24 Οκτωβρίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο Envolve Award Greece 2019

Το Envolve Entrepreneurship στηρίζει έμπρακτα την επιχειρηματικότητα σε όλη την Ελλάδα προγραμματίζοντας παράλληλα, νέες συναντήσεις σε ακόμα περισσότερες πόλεις.

Σε συνέχεια της επιτυχημένης περιοδείας του Envolve Entrepreneurship στη βόρεια και κεντρική Ελλάδα, καθώς και λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος που εκφράστηκε από επίδοξους επιχειρηματίες, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο διαγωνισμό Envolve Award Greece έως τις 24 Οκτωβρίου.

Οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού διεκδικούν άτοκη χρηματοδότηση, καθοδήγηση, καθώς και υπηρεσίες επιχειρηματικής υποστήριξης. Ο διαγωνισμός δέχεται αιτήσεις για νέες επιχειρηματικές ιδέες, ανεξαρτήτως οικονομικού κλάδου.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους της περιοδείας με τίτλο «Επόμενος Σταθμός: Επιχειρηματικότητα», η ομάδα του Envolve συνάντησε μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας, ανάμεσά τους και άτομα που θέλουν να ξεκινήσουν το δικό τους εγχείρημα. Το Envolve αναγνώρισε την ύπαρξη έντονου επιχειρηματικού ενδιαφέροντος στην περιφέρεια, αλλά και την ελπίδα δραστήριων ανθρώπων για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Το δεύτερο μέρος του ταξιδιού του Envolve σε όλη την Ελλάδα ξεκινά με σταθμούς την Τρίπολη και την Καλαμάτα στις 3 Οκτωβρίου, ενώ ακολουθεί η Σπάρτη στις 4 Οκτωβρίου. Ο οργανισμός θα επισκεφθεί την Κρήτη στις 7 και 8 Οκτωβρίου, και συγκεκριμένα τα Χανιά, το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο και τον Άγιο Νικόλαο. Αντίστοιχες συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στην Κέρκυρα στις 9 Οκτωβρίου, στη Χίο στις 16 Οκτωβρίου, ενώ θα ακολουθήσουν ημερομηνίες για τη Ρόδο και την Αθήνα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στις συναντήσεις που διοργανώνει το Envolve ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο (η λίστα των συναντήσεων θα ανανεώνεται διαρκώς).

Το επίκεντρο των συναντήσεων αυτών είναι η μεταφορά γνώσεων και καλών πρακτικών από τη σκηνή της νεοφυούς επιχειρηματικότητας, η ενεργοποίηση του επιχειρηματικού πνεύματος, καθώς και η προώθηση συνεργειών μεταξύ τοπικών επιχειρηματιών.

Στις συναντήσεις συμμετέχουν μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας, καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, της ακαδημαϊκής κοινότητας, των εμπορικών επιμελητηρίων και άλλων επαγγελματικών οργανώσεων, οι οποίοι μπορούν να τις αξιοποιήσουν σαν ευκαιρία για ανάπτυξη διαλόγου και δικτύωση.

Η αποστολή του Envolve βασίζεται σε τρεις πυλώνες: την εκπαίδευση, τους πόρους και τα βραβεία. Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που ιδρύθηκε το 2012 από το Libra Group, παρέχει εκπαίδευση για νεοφυείς επιχειρήσεις και επιχειρήσεις που βρίσκονται σε αρχικό στάδιο, αξιοποιώντας παράλληλα συνεργασίες με άλλους οργανισμούς και επιχειρήσεις, που αυξάνουν τη διαθεσιμότητα επιχειρηματικών πόρων. Το πρόγραμμα βράβευσης στην Ελλάδα διεξάγεται για λογαριασμό της Ελληνικής Πρωτοβουλίας και υποστηρίζεται από πολλούς οργανισμούς, όπως η Antidote, η Atradius, το epixeiro.gr, το IADR, η Intracom Telecom, το Δικηγορικό Γραφείο Ιωάννης Βασαρδάνης & Συνεργάτες, το Δικηγορικό Γραφείο Λυκουρέζου, η Microsoft, η Moore Stephens, η People for Business, η Reed Smith, η SAP Hellas, η V+O Communication και η White Room.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr