NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Το Netflix πειραματίζεται με την δωρεάν πρόσβαση στο περιεχόμενο του

Το Netflix πειραματίζεται με την δωρεάν πρόσβαση στο περιεχόμενο του

Το Netflix διαθέτει δωρεάν, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς «Bard Of Blood», που απευθύνεται στην ινδική αγορά, σε μια προσπάθεια προσέλκυσης δυνητικών συνδρομητών εν μέσω αυξανόμενου ανταγωνισμού στην χώρα.

Το επεισόδιο είναι προσβάσιμο αυτήν τη στιγμή μέσω της αρχικής σελίδας του Netflix και μπορεί να προβληθεί σε όλα τα προγράμματα περιήγησης ιστού σε επιτραπέζιες συσκευές και συσκευές Android, στη συγκεκριμένη περιοχή.

Η ιδέα φαίνεται φαίνεται να περιστρέφεται γύρω από τη διάθεση του πρώτου επεισοδίου σε όλους, ελπίζοντας ότι οι χρήστες θα ενδιαφερθούν για την ιστορία και θα καταλήξουν να αγοράζουν συνδρομή. Παρόλο που η Netflix προσφέρει μια δοκιμή 30 ημερών σε όλους τους χρήστες, αυτή η προσέγγιση έχει ως στόχο να αξιοποιήσει τη δημοτικότητα των μεγάλων κινηματογραφικών αστέρων της χώρας.

Η Ινδία, όπου η Netflix ανεβάζει συνεχώς τα ποσά που επενδύει για περιεχόμενο, είναι μια από τις αγορές στις οποίες παρατηρείται αυξημένη εμπλοκή του χρήστη και αναδεικνύεται ως προτεραιότητα για την εταιρεία. Τον Ιούλιο, η υπηρεσία ξεκίνησε ένα χαμηλού κόστους πλάνο αποκλειστικά για χρήστες κινητής τηλεφωνίας και μόνο για την αγορά της Ινδίας, το φθηνότερο παγκοσμίως. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι μία από τις πιο δαπανηρές υπηρεσίες streaming βίντεο στη χώρα.

«Στο Netflix, προσπαθούμε να βρούμε διαφορετικούς τρόπους για να προσεγγίσουμε τους ανθρώπους με τις μεγάλες ιστορίες μας. Πιστεύουμε ότι πολλοί άνθρωποι θα βρουν την ιστορία του κατασκόπου Kabir Anand πολύ ελκυστική και είμαστε ενθουσιασμένοι που διαθέτουμε το πρώτο επεισόδιο της σειράς σε όλους για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Στο μέλλον, θα εξετάσουμε εάν θα το κάνουμε αυτό για άλλες ταινίες και σειρές» ανέφερε η εταιρεία σε δήλωση.

Με πληροφορίες από India Times

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr