NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Θέσεις Εργασίας
ανάγνωση

Θεσσαλονίκη: Έρχεται ημέρα καριέρας στην κυβερνοασφάλεια, με άμεσες προσλήψεις

Θεσσαλονίκη: Έρχεται ημέρα καριέρας στην κυβερνοασφάλεια, με άμεσες προσλήψεις

Η Deloitte Ελλάδος μαζί με την Deloitte Ιταλίας διοργανώνουν για πρώτη φορά στις 15 Οκτωβρίου ημέρα καριέρας για ταλαντούχους νέους και έμπειρα στελέχη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Κυβερνοασφάλειας στο Πρότυπο Κέντρο Τεχνογνωσίας Deloitte Alexander Competence Center (DACC) στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια του Cyber Security Recruitment Day, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις παγκόσμιες τάσεις στον χώρο της Κυβερνοασφάλειας και να συναντήσουν από κοντά κορυφαία στελέχη του κλάδου, τα οποία μπορεί να τους προσλάβουν άμεσα.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «αν σε ενθουσιάζει ο κόσμος της Κυβερνοασφάλειας και νιώθεις έτοιμος να τον γνωρίσεις και να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου στην κορυφαία εταιρεία σε ζητήματα Κυβερνοασφάλειας, δήλωσε συμμετοχή για να εξασφαλίσεις την θέση σου για τις 15 Οκτωβρίου στις 14.30 στο Alexander Competence Center. Στο νέο Πρότυπο Κέντρο Τεχνογνωσίας θα γνωρίσεις από κοντά τους ηγέτες του Cybersecurity στην Deloitte και θα μάθεις από τους ειδικούς τις τελευταίες και παγκόσμιες τάσεις του κλάδου. Παράλληλα, μπορείς να αποδείξεις και να αναπτύξεις τις πρακτικές σου δεξιότητες παίρνοντας μέρος στο Cybersecurity Business Case».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr