NEWSFLASH...
LoveGreece
ανάγνωση

Aisha Diri: Το brand ρούχων που στοχεύει στη διαχρονικότητα

09_10_2019

Powered by:
LoveGreece we believe we can
epixeiro icon LoveGreece

​Η Aisha ξεκίνησε το ταξίδι της στον κόσμο της μόδας, ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στο Λονδίνο. Αφού εργάστηκε στο Μιλάνο για αρκετά brand στον τομέα της μεταποίησης, επέστρεψε στην Ελλάδα για να εκπληρώσει το όνειρό της: να ξεκινήσει το δικό της brand ρούχων και αξεσουάρ.

Οι γεωμετρικές μορφές εμπνέουν τη δουλειά της με έμφαση στα υψηλής ποιότητας υλικά και την εκλεπτυσμένη τεχνική.

Όπως αναφέρει η ίδια «αφορμή δεν αποτέλεσε κάτι συγκεκριμένο, ήξερα από πολύ μικρή τι ήθελα να κάνω στην ζωή μου και με τι θα ασχοληθώ και δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου να κάνει το οτιδήποτε άλλο πέρα από αυτό.

Εάν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω μία λέξη για να περιγράψω το brand μου και τη σειρά των ρούχων μου, θα ήταν η διαχρονικότητα.

Οι γυναίκες που προτιμούν ρούχα Aisha Diri θέλουν να ντύνονται από το πρωί μέχρι το βράδυ με ρούχα που αισθάνονται άνετα και εκφράζουν την προσωπικότητά τους μέσα από αυτά.

Έμπνευση αντλώ από πάρα πολλά πράματα, μπορεί να είναι ένας περίπατος στο κέντρο της πόλης, μία έκθεση, ένα ταξίδι.

Η παραγωγή μου όλη γίνεται εδώ από ελληνικές βιοτεχνίες και είναι κάτι που προσπαθώ πάρα πολύ να το συνεχίσω εδώ».

Εμπνευσμένο από τον δυναμισμό και τη δημιουργικότητα του ελληνικού επιχειρηματικού πνεύματος, το LoveGreece ιδρύθηκε το 2013 σαν μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση και την προώθηση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας ταλαντούχους Έλληνες με εξωστρεφή νοοτροπία. Οι Έλληνες επιχειρηματίες αποτελούν σημαντικό παράγοντα της χώρας που αξίζει να παρουσιαστεί σε όλο τον κόσμο. Το LoveGreece υποστηρίζεται από την Τζίνα Μαμιδάκη, Πρόεδρο του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr