NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Break your ceiling: Δωρεάν σεμινάριο επιχειρηματικής ενδυνάμωσης από ΒΕΠ και MeXOXO

Break your ceiling: Δωρεάν σεμινάριο επιχειρηματικής ενδυνάμωσης από ΒΕΠ και MeXOXO
09_10_2019 | 12:19
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά και η MeXOXO διοργανώνουν την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 από τις 11.00 έως 17.30, το πρώτο σεμινάριο ενδυνάμωσης γυναικείας επιχειρηματικότητας. Η Ομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας σε συνεργασία με την MeXOXO και με την υποστήριξη του Ιδρύματος της Coca-Cola διοργανώνουν Counting Stars Educational Party με πρωταγωνίστριες τις γυναίκες επιχειρηματίες – μέλη του επιμελητηρίου.

Το Breakyourceiling course από την Ελπίδα Κόκκοτα (Elpida), CEO & Founder της MeXOXO, έρχεται στο Simeion, και πρόκειται για ένα work shop το οποίο θα αποτελείται από εκπροσώπους κάθε χώρου οι οποίοι «θα μεταλαμπαδεύσουν την αγάπη αλλά και τις γνώσεις που αφορούν το επάγγελμά τους μέσα από μια άκρως στοχευμένη διάλεξη».

Ο Πέτρος Σελήνης θα μιλήσει για το πώς μπορεί μια startup να πετύχει στα πρώτα της βήματα, η Ιωάννα Φωτοπούλου για τη δημιουργία επιχειρήσεων που αντέχουν στον χρόνο, ο Γιώργος Ξανθάκης για τον κόσμο του digital marketing, ο δημιουργός κοσμημάτων Περικλής Κονδυλάτος και η στυλίστρια Ραμόνα Βλαντή για το dress for success, ενώ το workshop θα κλείσει με τραγούδια από τον Αντώνη Σκαρπέτα.

Το πολυδιάστατο workshop θα πραγματοποιηθεί στο Σημείον Piree (Γραβίας 37,) στον Πειραιά.

Kάντε δωρεάν εγγραφή για να το παρακολουθήσετε: 2104121298

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr