NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η APSON CSR στον Λίβανο για το ChangeMaker Festival

Η APSON CSR στον Λίβανο για το ChangeMaker Festival
10_10_2019 | 10:36 10_10_2019 | 10:37
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

10,000 γυναίκες του επιχειρείν, CEOs, influencers, φορείς γυναικείας επιχειρηματικότητας και εκπρόσωποι των media ένωσαν τις δυνάμεις τους με στόχο την παρακίνηση των γυναικών να γίνουν οι ηγέτες του σήμερα

Η ιδρύτρια και πρόεδρος της APSON CSR, Dr. Αναστασία Ψωμιάδη, αποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά την πρόσκληση του Women Leaders Council of Lebanon να συμμετάσχει ενεργά στο Changemaker Festival –το φεστιβάλ γυναικείας επιχειρηματικότητας που διοργανώθηκε στην πρωτεύουσα του Λιβάνου- ως ομιλήτρια της ενότητας «My Success Story», με στόχο να παρακινήσει τις νέες γυναίκες να σπάσουν τα στερεότυπα και να διεκδικήσουν ηγετικό ρόλο στον επιχειρηματικό κόσμο σήμερα.

Στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του District S, στη Βηρυτό, η κ. Ψωμιάδη μοιράστηκε με τις συμμετέχουσες στο φεστιβάλ του γυναικείου επιχειρείν την προσωπική της ιστορία επιτυχίας στον επιχειρηματικό κόσμο και δημιούργησε ισχυρούς δεσμούς για μελλοντικές συνέργειες και συνεργασίες.

Πιστεύοντας στην ικανότητα των γυναικών να ενισχύσουν την οικονομία του Λιβάνου και να δημιουργούν θέσεις εργασίας προκειμένου να διασφαλιστεί η βιώσιμη ανάπτυξη, το Women Leaders Council of Lebanon, το πρώτο συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορίου, Βιομηχανίας και Γεωργίας στον Λίβανο , διοργάνωσε το διήμερο 5 και 6 Οκτωβρίου το Changemaker Festival με τη συμμετοχή περισσότερων από 10,000 νέων γυναικών, επιχειρηματιών, CEOs, influencers, φορέων γυναικείας επιχειρηματικότητας και εκπροσώπων των media!

Στόχος του Festival ήταν η ενίσχυση των νέων γυναικών και η ενθάρρυνσή τους να γίνουν οι ίδιες επιχειρηματίες και όχι να αναζητούν εργασία κατώτερη των φιλοδοξιών τους ενώ το κεντρικό σύνθημα όλων των δράσεων ήταν «Γίνε ηγέτης του σήμερα».

Ανάμεσα στους ομιλητές του φεστιβάλ βρέθηκαν επίσης ο Υπουργός Επενδύσεων και Τεχνολογίας, Adel Afiouni, καθώς και ο πρόεδρος του κοινωνικοοικονομικού συμβουλίου του Λιβάνου, Charles Arbid.

APSON-CSR-ChangeMaker-Festival2.jpg?mtime=20191010103607#asset:145663:freeHeight
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr