NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Redefining Realities: Έρχεται το ετήσιο συνέδριο του ΣΕΤΕ στις 17 Οκτωβρίου

Redefining Realities: Έρχεται το ετήσιο συνέδριο του ΣΕΤΕ στις 17 Οκτωβρίου
11_10_2019 | 10:55 11_10_2019 | 10:58
epixeiro icon Ειδήσεις | Events, Επιχειρηματικά Νέα

Οι έννοιες της βιώσιμης ανάπτυξης, της καινοτομίας και των εμπειριών, στο πλαίσιο των διαρκώς μεταβαλλόμενων συνθηκών στην παγκόσμια ταξιδιωτική αγορά που επηρεάζουν και τον ελληνικό τουρισμό, θα αναπτυχθούν στις 3 ενότητες του φετινού ετήσιου συνεδρίου του ΣΕΤΕ.

Στο συνέδριο που πραγματοποιείται στις 17 Οκτωβρίου, στην Αθήνα με τίτλο «Redefining Realities: #someREACTdifferent» προσωπικότητες του επιχειρηματικού και τουριστικού κόσμου θα μεταδώσουν ιστορίες, που εμπνέουν καινοτόμες ιδέες, αλλά και πρακτικές διαχείρισης προορισμών και στρατηγικής ανάπτυξης.

Συντονιστής του συνεδρίου θα είναι, όπως και πέρυσι, ο Paul Papadimitriou, ιδρυτής της Intelligencr, ερευνητής καινοτομίας και ειδικός στις στρατηγικές του μέλλοντος. Γνώστης στον τρόπο που η τεχνολογία διαμορφώνει την παγκόσμια ταυτότητα, έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες όπως η Microsoft, η Conde Nast, το eBay και η Siemens.

Στο συνέδριο θα μιλήσει ο Steve Vranakis, συνδημιουργός του Google Creative Lab, η Dianne McGrath, ειδικός βιώσιμης ανάπτυξης και υποψήφια αστροναύτης, ο David Rowan, ιδρυτής και αρχισυντάκτης του WIRED UK, ο Patrik Gustavsson, διευθύνων σύμβουλος του The Amager Bakke Foundation, ο Douglas Quinby, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Arival, η Catharina Fischer, Digital Marketing Strategist, ο Steve Lowy διευθύνων σύμβουλος της Anglo Educational Services, ο Alejandro Barrera ιδρυτής και αρχισυντάκτης στο The Aleph, η Tia Hallanoro, Director Brand Communications & Digital Development της Helsinki Marketing ο Ted Papakostas, αρχαιολόγος, και η Petra Stušek, διευθύνουσα σύμβουλος του τουριστικού συμβουλίου της Λιουμπλιάνα.

Παράλληλα με το κεντρικό πρόγραμμα του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν δύο masterclasses. Στο ένα από αυτά η Catharina Fischer, θα προτείνει εναλλακτικούς τρόπους προσέγγισης της γερμανικής αγοράς μέσα από ψηφιακά εργαλεία. Στο άλλο, o David Bizer, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Talent Fountain, θα παραδώσει masterclass για το employer branding όπου θα μοιραστεί hands-on εμπειρία για το πώς ένας εργοδότης γίνεται brand προσελκύοντας τους πιο ταλαντούχους εργαζόμενους.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr